maanantai 5. kesäkuuta 2017

mikä päivä !

8 9 10 7 6 5 4 3 2 1 11

Tähän voisi melkein kirjoittaa vaan että ei lisättävää. Tuo hymy kuvissa kertoo ehkä oleellisimman, niin, ja tuo valkoinen lakki.
Lisään kuitenkin sen verran, että tuo päivä, lauantai 3.6.2017, oli muuten ehkä ikimuistosin päivä mun tähänastisessa elämässä. Tai ainakin yks ikimuistoisimmista.

Vaikka aamulla fiilis oli vähän jännittynyt ja kampausta tehdessä meinasi iskeä viimehetken paniikki, niin loppujen lopuksi kaikki sujui hyvin omalla painollaan. Koululta lähtiessä tuntui uskomattomalta ajatella, että en enää koskaan palaa sinne lukiolaisena. Samalla mielen täytti kuitenkin kiitollisuus, näistä kolmesta vuodesta, jotka on ottaneet paljon, mutta antaneet vielä enemmän. Kuten yksi tuore ylioppilas hyvin tiivisti, Klassikka annoit kaikkesi ja minä otin loput.  

Niin hämmentynyt, kiitollinen ja onnellinen vm. 2017 ylioppilas kiittää ja kuittaa ♥

IMG_8724 IMG_8715 IMG_8735
Kolme viimeistä kuvaa: Maiju Raunismaa (ig @juhlakuvausraunismaa) Kiitos Maiju ♥

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. ❤❤ onneks niitä kertyi paljon! ❤

   Poista
 2. Onnea!!:) Ja kiva postaus ja ihania kuvia♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Kuvat taitaa olla kaikki jonkun muun ku mun ottamia (äitin), eli kiitos hälle ❤

   Poista
 3. Mä niin muistan sen ajan kun kirjotit joskus tänne blogiin kun olit alottanut lukion. Aika menee niin nopeesti. Mutta kerrassaan ihania kuvia, niistä välittyy just semmonen vähän haikea mut kiitollinen ja onnellinen fiilis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa että täällä on vielä seurailijoita sieltä asti! Mutta niimpä - aika menee ihan hullun nopeesti. Muistan ihan elävästi vielä lukion ekan päivän, ekat viikot ja sen hämmennyksen kaiken uuden keskellä. Ja nyt se kaikki on enää muistoja!

   Eikö välitykin ❤

   Poista
  2. Mää muistan kanssa, kun kirjotit lukion alotuksesta. Muistan myös, kun alotit ysiluokan ja kirjotit siitä. Otsikko oli muistaakseni "iso paha ysi" :D Mutta tosiaankin aika menee ihan älyttömän nopeasti :)

   Poista
  3. Hauskaa! Mää muistelen kans että oon kirjottanu joskus postauksen tolla otsikolla :D voi miten sitä sillon luulikaan olevansa isompi kun onkaan. Melkein tunnen itteni nykyään pienemmäksi kun silloin!

   Poista