tiistai 11. heinäkuuta 2017

elämänsävyjä

1 3 2 4 5 6

Muistan taas miten vaikeeta on aloittaa, kun edellisestä aloittamisesta on kulunut liikaa aikaa. Vaikea päättää mistä kirjottaisi ja miten, kun elämässä on ehtinyt tapahtua niin paljon ja fiilikset heittelee päivittäin huipulta rotkon syvyyksiin. Oikeesti, kirjaimellisesti.

Oon reissannu ex tempore Tampereella, juhannuksena Hankasalmella ja Tikkakoskella, suviseuroissa Porissa. Oon käyny töissä, nukkunu liian vähän, ressannu liikaa. Oon viettäny kesäpäiviä riipparissa makoillen, soittanu monen tunnin videopuheluita toiselle puolelle Eurooppaa (♥), yrittänyt nauttia viimeisistä hetkistä kotona. Oon nähnyt ystäviä, pohtinut elämää, huomannut pienten ja suurten asioiden vaikutuksia siihen, millainen olen nyt, tällä hetkellä. Niin paljon kaikkea, ja kaikista sais kirjotettua vaikka kokonaisen postauksen.

Yks iso ens vuotta koskeva päätös saapui postin mukana ehkä kuukausi sitten - mä ihan oikeesti oon ens vuoden ajan opistolainen. Yksi haave toteutuu, pääsen vuodeksi asumaan pohjoisen maisemiin. Monta pienempää toivetta ja unelmaa saa siinä samalla mahdollisuuden täyttyä. Uusi sivu elämässä kääntyy. Jokainen päivä piirtää sille sivulle omanlaisensa jäljen. Kokonaisuus on toivottavasti monenlaisten jälkien täyttämä, kokemusten rikastama. Odotan.

Tekisi mieli kirjoittaa myös fiiliksistä mitä oon viime aikoina tunnustellu ja pyöritelly päässä, mutta ehkä toisella kertaa. Mä huomaan että mulla on taas tarve kirjottaa, pitkästä aikaa. Jotenkin elämä on vienyt mennessään enkä oo muistanu, että miten tärkeetä mulle on välillä pukee ajatuksia sanoiksi näin kirjottamisen muodossa. Mutta en jaksa ottaa myöskään ylimäärästä ressiä kaiken muun (työ)ressin lisäksi. Mä vaan elän, tee säkin niin! ♥

Onnellisia kesäpäiviä, teille ketä siellä ruudun toisella puolella vielä ehkä on!

8 kommenttia:

 1. Paljon on tapahtunut viimeisen kuukauden aikana. Pääasia on kuitenki se, että elämä on onnellista. Sulla siellä (varsinkin sit kun opistoon meet) ja mulla täällä.
  Nauti vapaapäivistä ja tsemppiä työpäiviin. Oot ajatuksissa, joka päivä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! ♥ Kyllä se onni löytyy mistä päin maailmaa tahansa - omalla tavallaan. Kiitos tsempeistä ja sitä samaa sulle! ♥

   Poista
 2. Voi että, nauti opistovuojesta niin paljon!

  VastaaPoista
 3. voi etttä iskee aina pieni kateus kun kuulee että jollain tuo vuosi on vielä EDESSÄ!:D Tekis mieli vaan sanoa että nauti täysillä jo tuosta ajasta, ku sulla on kaikki ihana vielä edessä.
  On sitä monet illat itketty siinä tietoisuudessa, ettei tuonne enää palaa. Ja samalla on ollu niin,niin kiitollinen mieli.
  Mää niiin toivon, että teille ja sulle tulee huippu vuosi. Ja varmasti tuleekin!
  Sun blogi on ihan huippu. Oli niin mukava tulla lukemaan sun kuulumisia noin vuoden tauon jälkeen!
  <3:llä viime vuoden ranualainen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äää ihana kommentti, kiitos! <3
   Mua pelottaa vähän jo valmiiks se, miten nopeesti aika juoksee ja ihan varmana opistovuosiki on ihan hetkessä ohi. Mut yritän elää hetkessä ja nauttia täysillä kaikesta ❤
   Kiitos paljon vielä kerran kommentista!

   Poista