Kuka?

1


Hei, minä täällä, Linnea.
Aamukahvihetkiä, sateen ropinaa, tähtitaivasta, ystävän halausta, sateenraikasta metsää, vauvantuoksua ja hiljaisuutta rakastava 19-vuotias Suomi100-vuoden ylioppilas Kuopiosta. Armoton stressaaja ja perfektionisti, jolle ihan hyvä ei riitä. Mutta myös pienistä hetkistä nauttiva ja hetkessä elävä luonnonlapsi. 

Mun sydäntä lähellä ovat erityisesti musiikki, kirjoittaminen ja luonto. Nautin paljain jaloin metsäpoluilla kulkemisesta, mutta kaipaan myös elämää ympärilleni. Lämpiän yleensä hitaasti kaikelle uudelle ja oudolle, mutta otan pikkuhiljaa arkoja askelia maailmalle. Elän nuoruuden kulta-aikaa, kamppailen oman itsenäisyyden ja itsekkyyden kanssa, hankin kokemuksia ja itsevarmuutta. Yritän muistaa olla kiitollinen jokaisesta päivästä, jokaisesta hetkestä.

Tervetuloa kulkemaan Mielenpolkuja yhdessä mun kanssa. Toisinaan tarpomaan syvässä suossa, toisinaan raataen ylämäessä, toisinaan hyppelehtimään kinttupoluille ja toisinaan kulkemaan helppoa ja leveää asvalttisuoraa. Mutta aina samaan suuntaan - eteenpäin.

♥:llä Linkki

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Haha kiitti! Piti nyt jonkunlainen esittely itestään kirjottaa tännekki :)

   Poista
 2. Eksyin sun blogiin ihan jotain kummallista reittiä mutta olen tyytyväinen että näin kävi! Tätä sun esittelyä lukiessa tuli semmonen fiilis et tää näyttää ihan mun kirjottamalta tekstiltä. Vihaan samoja asioita ku sä ja rakastan samoja asioita ku sä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihanaa että eksyit tänne! aina nii kivaa ku saa tämmöstä kommenttia! :) Samanhenkisyys vetää puoleensa ;)

   Poista