perjantai 3. helmikuuta 2017

kukkuluuruu

1

Ootte ehkä huomannu, että oon nyt jonkin aikaa kirjotellu tänne blogiin lähinnä fiilispostauksia, ajatusvirtaa ja syvempiä mietteitä - silloin kun on hyvältä tuntunu. Mutta mitäs sanoisitte, jos pitkästä aikaa kertoisin kuulumisia ihan perinteiseen vanhaan tapaan, mitä mun elämään kuuluu just nyt? Semmoinen pieni läpileikkaus siitä, mitä tapahtuu nyt, on tapahtunu, ja tulee mahollisesti tapahtumaan. Älkää odottako suuria - ihan tavallista arkea vaan. Sitä, mistä ennen kirjottelin monta kertaa viikossa.

Ensinnäkin, mulla on nolla koulupäivää jäljellä. Tai no, jos ihan tarkkoja ollaan, niin on tässä vielä matikan preli, potkiaiset, penkkarit ja ensimmäiset kirjotukset ennen lukuloman virallista alkamista, mutta ei yhtään oppituntia, tai muutenkaan normaalia koulupäivää. Ja voin kertoo, että tuntuu hyvältä. Samaan aikaan kuitenkin myös aika haikeelta.

2

Niin. Entäs ne kirjotukset? Tän kevään kirjotusrumba starttaa tasan viikon päästä perjantaina äikän tekstitaidon kokeella. Ennen penkkareita ja lukulomaa ehtii olla myös kielten kuuntelut, mikä tarkottaa mun kohalla siis ruotsin kuuntelua. Sit ois kolme viikkoa ahkeraa lukemista, parin viikon kirjotussessio, ja sit vaan ootellaan tuloksia (ja valkolakkia, toivottavasti).

Penkkarit. Torstai 16.2.2017 lähestyy, ja samalla myös se päivä, kun pikku-Linkin unelma käy toteen ja saa kiivetä rekan kyytiin ja heitellä kasapäin karkkeja torilla ja katujen varsilla ajelua seuraaville ihmisille.

Ulkoilu. Joka päivä, edes 20 minuuttia. Sen verran, että saa punaset posket ja ajatukset edes hetkeksi pois kirjojen ja muun elämän keskeltä. Paras mielialalääke, toimii ihan jokaiseen mielentilaan.

3

Kesäsuunnitelmat, ensi syksy, tulevaisuus? Tällä hetkellä haaveilen niin paljon, että pääsisin kesäksi pois Kuopiosta. Elämä täällä pyörii aika lailla samaa rataa koko ajan, ja on ollut viime aikoina aika vaikeetakin elää täällä. Toisaalta, nyt on myös todennäköisesti viimeiset kuukaudet kun asun enää kotona, ja ensi syksynä koittaa mitä luultavammin opisto ja ihan uudet tuulet. Saa nähä, mihin tie vie.

Kivaa tiedossa tulevina viikonloppuina! Toisaalta ehkä vähän huolestuttavaa, että mun lukuloman viikonloput alkaa pikkuhiljaa täyttyä suunnitelmista, mutta toisaalta oon myös samaan aikaan aika innoissaan! Helmikuussa tie vie ainakin yhtenä viikonloppuna leirille, ja toisena mahdollisesti hieman pohjoisempiin maisemiin. Sitä ootellessa.

Mitä teille kuuluu? Onko siellä muita tän kevään abeja, joko jännittää?

10 kommenttia:

 1. Voi Linkki, miten kiva postaus taas! Mää tykkään sun blogista niin kovasti. <3 Ihan hirveesti tsemppiä sulle tuohon tulevaan urakkaan, pietään peukkuja, että kumpikin meistä löytää ittensä keväällä valkolakki päässä juhlimasta ylioppilaaksi pääsyä! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sini! Niin ihana kuulla ❤ samoin tsemppejä oikein roimasti sullekki, ja todellakin pidetään peukkuja! Eiköhän meistä vielä kelpo ylioppilaita tuu.

   Poista
 2. Jotenki kivan positiivinen postaus! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana jos välitty ruudun toisellekki puolelle! :)

   Poista
 3. Huippua! Sun elämässä kuulostaa puhaltavan mukavat tuulet :) nauti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ainakin toisinaan! :) nautin, täysillä!

   Poista
 4. Anna ihmeessä lukuloman viikonloppujen täyttyä kivasta tekemisestä! Ei lukulomalla kannata kuitenkaa 24/7 lukee, et on sitte kirjotusten alkaessa iha lopussa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, totta tuokin! Täytyy tässä jonkinlainen lukusuunnitelma varmaan väsäillä ni on sit selvät sävelet että millon lukee ja millon lepää - molempia tasapainossa :)

   Poista
 5. Just tässä pistän blogi kierroksella ajatuksia pois tosta tunnin päästä alkavasta maratonista, haha :D
  Ihana postaus! ❤ kyl tää täst.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha no se on ihan hyvä että sait vähän ajatuksia pois siitä urakasta :D
   kiitos ♥ kyl tää täst.

   Poista