torstai 26. tammikuuta 2017

retkeläiset

1 2 3 4 5 6
©Mirka
7

©Mirka
8 9 10 11 
Reppu selässä keikkuen. Ystävykset peräkkäin, samaa polkua, ylöspäin. Pysähdellen.

Tästä on ihan pakko saaha kuva!

Viime lauantaina mulla tuli heti aamulla auringonpaisteeseen herätessä semmonen fiilis, että tästä tulee retkipäivä. Ja sellanen siitä tehtiin. 
Käytiin joskus syksyllä retkellä paikassa, josta jäi semmonen fiilis, että sinne on päästävä uudestaan, valosan aikaan. Nyt sit päätettiin, että mikä sen parempi hetki ton paikan uudelleentsekkaamiselle kun tää. Ja arvatkaa meiän reaktiot, kun polkua ylöspäin kiivetessä alapuolelle alko avautuu nää maisemat, vielä tuplasti kauniimpana raikkaassa pakkaskelissä ihasteltuna. Woooow.

Saatiin huvittuneita katseita kanssaretkeilijöitä, kun pyörittiin lumihangessa ja räpsittiin kuvia, ihasteltiin maisemia ja laskettiin pyllymäkee varmaan innokkaammin kun ykskään lapsi. Mutta meillä oli hauskaa, ja ton päivän antamalla energialla jakso taas monta päivää eteenpäin.

Ei mulla muuta kun että Suomen luonto ♥

10 kommenttia:

 1. Miten ihania kuvia ja ihana postaus muutenkin! <3 Suomen luonto on kyllä niiiin rakkautta. :)

  VastaaPoista
 2. Voi miten ihana onnellinen postaus <3 Tästä tuli hymy huulille!

  VastaaPoista
 3. Ihanan näkönen teiän retkipaikka! Suomen luonto on kyllä <3

  VastaaPoista
 4. Tosi ihana postaus ja kuvat ovat niin kauniita! ♡
  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Kerrotko mistä tämä upea paikka löytyy? Olisi kiva käydä perheen kanssa tuolla! Tsemppiä lukulomaan ja kirjoituksiin!! Sinulla on ihana blogi ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paikka on nimeltään Puijonnokka ja se sijaitsee ööööö jossain Päivärannan ja Julkulan välimaastossa (ehkä?), mä oon niin surkee näissä sijaintijutuissa! Me löydettiin perille tän Facebook-ryhmästä löydetyn ohjeen perusteella: ''Päivärannasta kun ajaa Puijonsarventietä Julkulaan päin, Päivärannan ja Julkulan välimaastossa on oikealla levike ja siitä pääsee Puijolle. Sieltä pitäisi löytyä tarkempaa opastusta notskipaikalle''. Siitä parkkipaikalta on joku 800m matka ylöspäin tuonne, mutta se on sen kiipeämisen arvoista!

   Kiitos tsempeistä ja kommentista muutenkin! Vielä loppurutistus jäljellä, mutta sitten helpottaa :)

   Poista