maanantai 16. tammikuuta 2017

oivalsin

2 3
4

Viime päivien aikana mulla on ollu jollain tapaa tosi onnellinen olo. Pitkästä aikaa oon hymyilly aidosti, on ollu päiviä, kun fiilis vaan on ollu hyvä koko pitkän päivän. Oon saanu kuulla ystäviltä kommentteja ootko rakastunu, kun hymmyilet vaan koko ajan? Mitä on tapahtunu?

Hei, ei siihen aina tarvita sen kummempaa, kuin pari pientä oivallusta yön pikkutunteina. Ja mä oivalsin.

5 6 7

Miksi turhaan kuluttaisin energiaani semmoisten ihmisten miettimiseen, jotka ei tuottanu mulle loppujenlopuks muuta kun mielipahaa? Miksi en vain olisi kiitollinen niistä ihmisistä, ketä mun elämässä on just nyt?

Niin. Monelle teistä varmasti ihan itsestäänselvää, mutta mä oon tajunnu sen oikeesti, aidosti, vasta nyt. Aloin miettimään mun elämää vuoden taakse, parin vuoden taakse. Tajusin, kuinka monta ihmistä oon saanu mun elämään tässä ajassa. Kuinka moneen ihmiseen oon saanu tutustua vuoden aikana. Ja kaikki ne haluaa olla mun kanssa, tämmösenä kun mä oon. Ja kuinka monta ihmistä mun elämässä on pysyny jo vuosien ajan, myrskyistäkään hetkahtamatta. Niin. Aika sanattomaks vetää.

8 9

Oon tajunnu sen, että miks mun pitäs liikaa määritellä itelleni sitä, mitä mä oon. Ei kukaan multa vaadi sitä. Oon löytäny semmosia tyyppejä, joiden seurassa mun on helppo olla. Semmosia, jotka ymmärtää. Jotka hyväksyy. Ja semmosia, joiden kanssa vaan natsaa heti alusta alkaen. Näille ihmisille mä riitän semmosena kun oon. Ainakin tänään. Huomisesta en voi tietää, mutta miksi pitäisi?

Yhden ystävän kanssa puhuttiin kiitollisuudesta ja onnellisuudesta, ja hän sanoi osuvasti: olet niin onnellinen, kuin annat itsellesi luvan olla. Ja mä annan. Tänään, ja toivottavasti huomennakin.

kuvat satunnaisista onnellisista hetkistä räpsittyjä

12 kommenttia:

 1. Aivan ihana postaus, en kestä. <3 Ihana linkki!!

  VastaaPoista
 2. Monesti se on vain omista ajatuksista kiinni <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! <3 vaikka on tullu sekin huomattua että aina ei auta positiivinen ajattelu, mutta kyllä sillä pitkälle pääsee ❤

   Poista
 3. Kaikki oikeastaan lähtee siitä että riittää itse itselleen. Oppii rakastamaan itseään.
  Sinä olet upea nuori nainen. Fiksu ja kaunis. Lukemani perusteella ystävällinen ja hyvä käytöksinen.
  Tällä 40v kokemuksella olen huomannut että sillä sydämen sivistyksellä pärjää elämässä pikälle. Kun uskaltaa rakastaa saa myös olla rakastettu.
  Kaikkea hyvää sinulle ja tsemppiä pian alkaviin kirjoituksiin.
  Uskalla heittäytyä ja anna elämän kuljettaa.
  T. Yksi äiti joka lukee tätä ihanaa blogiasi säännöllisesti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos aivan ihanasta ja tsemppaavasta kommentista! Näinhän se menee, että kun uskaltaa rakastaa niin saa myös olla rakastettu. Ja niinkuin joskus jostain luin, elämän tärkein suhde on jokaisella suhde itseensä.

   Kiitos paljon, toivotaan että elämä kuljettaa !

   Poista
 4. Nää sanat tuli just oikeeseen aikaan, oikeeseen paikkaan, oikeeseen fiilikseen. Kiitos ihanasta postauksesta<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana, niin kiva kun kolahtaa jollekki ❤

   Poista
 5. no ookko nää rakastunu? joo sorisori oli ihan pakko kirjoitaa toi ku kuulosti nii hauskalta xdddd osaan kuvitella miten toi pitää kysyä sillee vähä venyyttäen :D sit asiaan, et jaaha mäki päässy kuvaan. ja että hyvä postaus ja hyviä oivalluksia kuten aina <3oot best

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah oot sää kyllä yks höntti xd nauroin tälle kommentille vaa yksin ku oot nii höpö ❤
   Joo pääsit kuvaan tottakai <3 oot kans kyllä iha best!

   Poista
 6. siis mä en kestä miten ihana postaus! ne jutut ku muistais myös huonoina hetkinä. oot ihana ja mä oon tosi onnellinen, että oot onnellinen ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana, kiitos! ❤ näimpä.. Mutta hyvä että muistaa edes joskus. Ja kyllä näistä hyvistä hetkistä osaa olla kiitollinen kun on kokenut myös ne ihan surkeet fiilikset. Olet ihana ❤

   Poista