keskiviikko 13. heinäkuuta 2016

uskallan taas

2 3 4 5 6 9 7 10

Nyt voisi jo melkein sanoa että postauksia satelee kuin sieniä Suomen kesässä. Bloggausinto alkaa pikkuhiljaa palautua ja oon siitä todella innoissaan. Välillä inspis ja mielenkiinto on ollu hukassa ja postausten tekeminen pakkopullaa, mutta pikkuhiljaa positiivisen palautteen (kiitos siitä!) ansiosta into alkaa palautua. Varmasti osansa tähän kaikkeen on vaikuttanu myös raskas kevät, jota en edes ole täällä sen kummemmin ruotinu kuin ehkä sivulauseissa siellä täällä. Mutta nyt tuntuu siltä, että oma tie alkaa taas löytyä, pikku hiljaa pienin askelin ♥

Joku teistä saattaa ehkä tietää mun rakkauden vanhoja tiilirakennuksia kohtaan. Yks upeimmista paikoista Kuopiossa on mun mielestä Puistokadulla sijaitsevat vanhat kasarmirakennukset, joiden luona ollaan käyty monesti ennenkin kuvaamassa. Tällä viikolla mentiin sinne taas, ilta-auringon aikaan, ja täytyy sanoo että
r a k a s t a n. Nää on sellasia hetkiä, jotka auttaa mua jaksamaan, joista saan voimaa joka kerta kun kuvia katon. Siskon kanssa rauhallinen ilta-ajelu pitkin Saaristokatua, monta sataa kuvaa kameran muistikortille vangittuna, jätskihetki onnistuneen reissun päätteeks. Ei paljon mitään puutu.

Eilinen ilta sen sijaan meni vähän erilaisissa tunnelmissa, joskin ei niissäkään mitään valittamista ole. Kasattiin sekalainen porukka kasaan ja lähettiin tylsän illan piristykseks pelailee Vänärille pallopelejä. Saatiin hyvät biitsipelit aikaseks ja vaikka ilta venähti _vähän_ myöhäseks (lue: saatettiin eksyä vielä monen tunnin pelaamisen jälkeen johonki rupuseen pitsapaikkaan iltaeväille) ja tänä aamuna uni maistu monta tuntia normaalia pidempään, niin ei ois varmaan paljon enempää voinu illalta toivoo. Pari hajonnutta palloo köyhempänä mutta monta muistoo rikkaampana.

Tän seuraavan kuvan myötä ihania kesäpäiviä joka ikiselle uudelle ja vanhalle uskolliselle lukijalle, tää tyttö täälä hymyilee just nyt kaikelle ♥

1

17 kommenttia:

 1. Aivan hirmusen ihania kuvia susta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän ♥ mustaki nää on aika söpöjä!

   Poista
 2. Ihanat nää kuvat! oot niin onnellisen näkönen niissä. Muutenki mukava postaus. Tuommoset valokuvausreissut kyllä piristää arkea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! viime päivät on kyllä ollu niin onnellista aikaa että ei ihme jos se näkyy kuvien kautta muillekin ♥
   Samaa mieltä! Vaikka monesti tuntuu ettei jaksaisi lähtä ja nähä sitä vaivaa et miettii hyvät kuvauspaikat ja varsinki kauhistuttaa se jälkikäsittelyrumba, niin kyllä se silti aina kannattaa!

   Poista
 3. Oi tää oli ihana postaus! Tykkään tästä sun blogista niin paljon <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hymyssäsuin tätä kirjottelin ja edelleen nousee suupielet ylöspäin ku saa näin ihania kommentteja❤

   Poista
 4. Voihan kesä ko ei ehi edes postauksia lukee vastako monta päivää myöhässä (luin edellisenki vasta äsken kunnolla..) mutta eilen oli kyllä huippu ilta! ❤️ Ja aivan ihania kuvia, aukki on hyvä kuvaaja hyvän mallin lisäks!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuttu tunne täällä myös! Varsinki työpäivinä jää kyllä helposti postaukset lukematta ja somet seuraamatta. Mutta ehkä ihan jees omistaa elämä!
   Nii oli kyllä ❤ samaa mieltä!

   Poista
 5. voi linkki<3 jotenki mun fiilis parani kun luin tän listauksen, ehkä oon niin sun puolesta Ilonen tai jotain. ja nää kuvat on täyttä rakkautta, oikeesti<3 missjuu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. listaus=postaus, ihana arvaus:):):)

   Poista
  2. En kestä ku oot nii ihana! Tosiystävä ❤ kiiiiiiiitos! Toivottavasti nähään pia :3

   Poista
 6. ihana postaus
  ihania ajatuksia
  ihana sinä, ei mulla muuta.

  VastaaPoista
 7. Juu pitää yhtyä edellisiin kommentteihin, että upeita on kuvat ja upea olet sinäkin kaunokainen :) Myös mainitsemasi tiilirakennukset on upeita, kuvauspaikka on mitä parhain... Semmoisen idean noihin kuviin voisin antaa, että jätä seuraavalla kerralla kengät pois, sillä paljaat varpaat tekee kuvista asteen kesäisempiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos! :) Yleensä kuljen kesät aina paljain varpain, mutta eipähän tullu tuolla kyllä mieleen riisua kenkiä kuvien oton ajaksi. Liekkö syynä sit illan viileys ja se, että oltiin liikenteessä autolla ja siksi kengät ylipäänsä oli jaloissa! Mutta kiva idea kylläkin :)

   Poista