maanantai 11. heinäkuuta 2016

kuulumisvirtaa

a5 A B a10

Mitä kuuluu? Niin. En tiiä. Ihan tavallista kai. 
On ollu työpäiviä ja vapaapäiviä. Hiljanen kämppä viiden päivän ajan. Uuden aikakauden alkaminen puhelimen oston myötä (Honor 7). Viistoista tuntia lasten vahtimista. Omasta kämpästä haaveilua (toistaseks haaveilun tasolla). Kirjotuksiin lukemisen alottamisen lykkäämistä. Ja niin edelleen.

Just nyt fiilis on jees. On vapaapäivä, aurinko on paistanu aamusta lähtien ja leikkasin nurmikon (eli tuhosin maailman ihanimman apilapellon, nyyh). Kävin puhelinliikkeessä kysymässä mun liittymän perään ja sain kuulla et joudun oottamaan uutta simkorttia vielä viikon. Kahen puhelimen elämää siis vielä sinne asti. Viime viikolla käytiin yhen työpäivän jälkeen Aukin kanssa nopeesti vaan kirpparilla eli pyörittiin neljä tuntia kirpparilla ja matkuksessa. Päätettiin leikkiä viherpeukaloo ja hommattiin puolentoista euron viherkasvit molempien huoneeseen. Ei täällä mitään ihmeellistä tapahu, ihan vaan elämää.

Noi kuvat on muuten samalta reissulta kun nämä kuvat musta. Aukki on vaan jotenki niin söpö näissä. Ei siitä huonoja kuvia saakaan.

♥:llä Linkki

8 kommenttia:

 1. Outs, täällä on myös lykätty kirjotuksiin lukemisen alottamista ihan tosissaan.. ei vaan nappaa, ei sitte ollenkaan. :D Ja aivan ihania kuvia, vau!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vissiin ihan yleinen ilmiö tää lukemisen lykkääminen.. :/ jotenki elämä vaan kiinnostaa vähä enemmän just nyt! Kiitos :)

   Poista
 2. Tykkään tämän blogin ja sun elämänmakuisuudesta ❤ sua ois joskus kiva nähä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä yks asia jonka oon halunnu täälä säilyttää, elämänmakuisuus nimittäin! Kiva kuulla että joku vielä jaksaa lukee tämmösiä arkisiaki höpötyksiä ❤
   Oispa kiva törmäillä jossaki!

   Poista