keskiviikko 6. heinäkuuta 2016

ei murhemiellä tarvitse taivaltaa

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Jatketaan juhannuksen linjoilla - tässäpä mun suviseurat 2016 kymmeneen kuvaan kiteytettynä. 
Lähettiin ajelee kohti Tornioo ja Liakan kylää perjantaiaamuna kello 6.20. Takana oli rankka työviikko, edellisen illan iltavuoro ja neljä tuntia pätkäunta nukuttuna. Edessä 440 kilometriä auton ratissa istumista, kuus vapaapäivää ja retkiolosuhteissa elämistä. Kaiken tän keskellä fiilis oli kuitenki mitä mahtavin ja siinä matkalla kesäseuraradiota kuunnellessa ja matkaseuralaisten kanssa jutellessa suvistunnelma vaan kohos entisestään. Pysähyttiin matkalla muutaman kerran ja se lapsuudesta tuttu fiilis kun näki muita karavaanareita samalla abc,llä havahdutti viimeistään siihen että hei, oikeesti tässä ollaan menossa kohti suviseuroja. Perillä alueella oltiin puol kahen maissa päivällä lyhyen jonottamisen jälkeen.

Suvikset on jotain semmosta jota ei ulkopuolisille osaa edes kuvailla. Kymmenittäin kohtaamisia. Iloisia naamoja. Auringonlaskujen ja -nousejen värjäämiä taivaita. Muhkuraisella retkipatjalla sikeästi nukuttuja muutamia tunteja. Kahen tunnin pitsajonoja. Vessajonoja. Kioskijonoja. Teltassa laulamisen onnea. Ystäviä. Turvaa. Loputtoman kiitollinen mieli.

Mulla oli hyvä olla. ♥

12 kommenttia:

 1. <3 oli niin ihanaa nähdä sua!! Suvikset todellaki on jotain, mitä on niin vaikea ees kuvailla, se tunnelma sielä on nimittäin ihan uskomaton. :) Ensvuotta ootellessa, hah. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ❤ oli kyllä aivan ihana nähä ! Jep, ens vuotta ootellessa xd

   Poista
 2. Tosi onnistuneita kuvia! Ja toi on niiin totta, että ulkopuoliselle sitä tunnelmaa on tosi hankala selittää. Se täytyy ite kokea ❤

  VastaaPoista
 3. Näin sut vessalla ja tuijjotin varmaan sopimattoman kauan kun piti kattoo että ooksää siinä :D
  Oisin voinut jotain sanoakkin koska luen sun blogia ja tykkään tästä koska tää on niin aito ja pystyy samaistumaan tosi moneen asiaan enemmän kuin esim suosittuihin muotiblogeihin :D Meen aina lukkoo siinä tilanteessa ja en osaa sit sanoa mitää ni jäi nyt sanomatta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei tää on aina nii häiritsevää ku joku sanoo tunnistaneensa mut jossai xd minkähä näkösenä aamumörrinä sitä on ollu liikenteessä :D no eivaa oisit vaan tullu moikkaamaan, ois ollu hauska jutella! Jospa vielä joskus törmätään :)

   Kiitos kauniista sanoista ❤

   Poista
 4. Siis mä näin tyylii kaikkia tän teiä kaveriporukan bloggaajia ja sutki pitsajonossa Maijun kaa mut en sit vaa osannu sanoa mitää ja sit oltiinki jo menty siitä ohi. Jäi vähä häirittee ku en sanonu mitää mutta niinpä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijjaa no aika paljon tulee kyllä liikuttua näitten "bloggaajakavereitten" kanssa ettei oo mikää ihme jos näkee meijät yhessä :D mutta jutellaampa jos vielä törmäillää!!

   Poista
 5. Tosi kiva postaus!:)

  VastaaPoista