sunnuntai 26. kesäkuuta 2016

juhannuksen taikaa

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Siinäpä mun juhannus 11 kuvaan kiteytettynä. Mökkikauden avaus, talviturkin heitto, serkkuja, ystäviä, lettukekkereitä, kolmessa eri satamassa istuskelua, autolla ajamista, auringonlaskuja, kesän eka torijäätelö, yhdessä musisoimista, autolauluhetkiä, Aliasta laiturilla kello kymmenen illalla. Ei yhtään hullumpaa elämää ♥ 

Tänään aattelin pitää ansaitun kotipäivän ja suunnata ajatuksia jo vähän ens viikon reissuja kohden. Neljän päivän työputken jälkeen tämä tyttö nimittäin pakkaa auton täyteen telttoja, makuupusseja, villapaitoja, hellevaatteita ja tyttöjä ja suuntaa auton nokan kohti Tornion suviseuroja. Pitkä on matka mutta eiköhän me lepposasti ajellen selvitä perille asti. Vähän ois suunnitelmissa jatkaa reissua vielä suvisten jälkeenkin mutta saapi nähä miten tässä vielä käy!

Nyt siis tekemään listaa pakattavista (ja ostettavista) pakko-olla-mukana -tarpeista, kumppareista kosteuspyyhkeisiin ja lämpimään vilttiin. Nyt alkaa pikkuhiljaa olla käsillä se aika kesästä kun tässä talossa lasketaan päiviä ja öitä ja kerätään rahaa jäätelöön ja karkkiin. En tiedä palaanko tänne vielä ennen reissua, mutta moikataan jos tavataan ja tulkaahan nykäsemään hihasta jos näätte allekirjoittaneen hiihtelemässä kentällä!

Onnellisia aikoja ♥

12 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Kiitos turvallisista automatkoista sinulle ja muutenkin kaikesta. On se vaan upeaa omistaa nuin rakas ystävä!♥

  VastaaPoista
 2. Ahahh hienosti mun hiukset tos yhessä kuvassa keskellä tollee ihmeellisesti xdd
  Mutta juhannus❤️ Huippua ko pääsit mukaa ja kiitti vielä myös kyydeistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ne näköjää halus päästä kuvaan xd
   Jep oli kivaa ❤

   Poista
 3. Oi niin kivoja nää kuvat! Hui oikeesti, ku niin vähän aikaa suviksiin. Ois kiva nähellä sua siellä ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! ❤
   Jep oikeesti ihan pian on jo suvikset! Enää muutama hassu päivä! Yritetäämpä törmäillä ❤

   Poista
 4. Ihana juhannus sulla ollu. Ja en voi uskoa et suvikset on jo niin pian, toivottavasti näkisin sua siellä ja uskaltautuisin ehkä jopa tulla moikkaamaankin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä tosiaanki ❤
   Jep ihan hassua että pienenä suviksiin oli aina niiiiiin pitkä aika kesän alusta mutta nyt ne tulee ihan huomaamatta yhtäkkiä vaan! Toivotaan että törmäillään, tuu vaan rohkeesti juttelee jos näät mua sielä :)

   Poista
 5. Miten ihania kuvia! meiänki kyllä niiin täytyy nähellä Torniossa. <3 :*

  VastaaPoista
 6. kuulostaa nii ihanalta! aina sama mutta: sun kuvat on vaan niin <3

  VastaaPoista