maanantai 20. kesäkuuta 2016

juhlahumua

1 2 3 4 5

No nyt on juhlat juhlittu ja suurin osa kakuista tuhottu ja olo on kyllä sen mukanen. Meillä juhlittiin siis eilen kolmatta rippilasta, Amandaa, joka pääsi ripiltä lauantaina. Juhlat onnistu hyvin ja kaikki tuntu olevan tyytyväisiä, joten nyt voi huokasta helpotuksesta ja käyttää vihdoinki vapaapäivän johonki muuhun ku siivoomiseen, leipomiseen tai ruohonleikkuuseen. Meillä kun juhlavalmistelut tarkottaa käytännössä sitä, että kaks viikkoo ennen juhlia alkaa stressi ja joka ikinen paikka lastenhuoneen ovenkarmeista lähtien täytyy jyyssätä ja hangata puhtaaks (jopa leikkimökin ikkunat saatiin vihdoin korjatuks, eihän ne oo oottanu rikkinäisenä korjaajaa ku pari kesää).

Tänään mulla on siis vapaapäivä, niinku tuntuu olevan aina kun ehdin postausta kirjottelemaan. Nukuin kunnon pitkät yöunet viime yönä ja tuntuu kivalta ku tietää että vaikka tää viikko onki tosi kiireinen juhannusviikko, niin töihin lähteminen on tulevina päivinä edes hieman helpompaa ku ei tarvi herätä neljältä aamulla. Vaikka on ne aamuvuorotki ihan jees ku pääsee niin aikasin että kaverit vasta heräilee ja on koko päivä eessä.

Aattelin tänään käydä Maijun kämpällä (ihan kohta) ja kattoo sit mitä keksitään siellä. Jossain vaiheessa vois innostua lähtee lenkille ja muuten ihan vaan tämmöstä perushengailua. Tulipa tossa äsken mieleen että pitkästä aikaa mulla on semmonen tilanne, että julkastavia kuvia on jonossa oottamassa vuoroaan! Tänä keväänä kuvailut on jääny niin vähäseks että on ihanaa kun ehtii taas kuvailemaankin edes joskus. Mutta nyt sunnittelemaan päivän ohjelmaa, hejdå ja ihanaa juhannusviikkoa!

4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ja niin tunnelmallisia!<3
  Voin jotenkin hieman samaistua tuohon, ettää kuvaaminen ollut aika vähäistä tänä keväänä, mut mulla niitä kuvia ei oo kyllä edelleenkään, tai oikeastaan julkaisukelpoisia kuvia, mistä voisi postauksia tehdä.
  Kiitos sulle jälleen kerran avusta ikealla! Mitä me tehtäiskään ilman sua:P♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän!
   Joo jotenki joku inspiraation ja ajan puute iskeny tänä keväänä mut onneks nyt alkaa pikkuhiljaa näyttää paremmalta!
   Eipä mittää xd just ihana jos musta on jotai apua! ❤

   Poista
 2. naurattaa niin ne meiä viestit kun oikeesti jäätävä säätö ennen koko juhlia aina xddd mutta kivaltanäyttää ja niin söpö pikkumies! ihanaa nähä reilu viikon päästä kaikkia teitä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojoo tuhannen juhlajärjestelyt xd onneks seuraavat juhlat on vissii mun ylppärit jee!
   Jep pikkujäbä on kyllä nii sulonen ❤

   Poista