keskiviikko 20. heinäkuuta 2016

huoleton

3 4 1 6 2
toi kuvissa näkyvä höntti on aika rakas.

Hej på dej! Täällä yks tehomimmi taas tänään. Mulla on päiviä, jolloin makaan vaan sängyllä, selaan someja about viissataa kertaa putkeen läpi enkä vahingossakaan poistu ulko-ovesta mihinkään. Sitten on päiviä, jollon jo herätessä päätän, että tää päivä on tehopäivä. Tänään päätin. Nousin ylös jo viidentoista minuutin päästä heräämisestä (harvinaista!), söin pikasen aamupalan ja alotin päivän raahaamalla imurin ylös omaan huoneeseen sori Aukki ja muut jotka nukuitte vielä sillon. Lattian raivaus, muutama minuutti imurin heilutusta, lakanat pyykkiin, petivaatteet tuulettumaan ja kello oli ehkä kymmenen. Vaatekaapin siivous, tärkeiden papereiden läpikäyminen (siis oikeesti, oonko joskus pitäny tärkeenä säilyttää kaikki seiskaluokan ruotsin sanakokeet?) ja lopulta, jopa ensimmäisen koulukirjan avaaminen. Kyllä, aloitin työmaan nimeltä kirjotukset.

Että sellanen päivä tänään. Muutenki viime päivät on kiitäny taas ohi sellasta vauhtia että oikeesti en meinannu aamulla uskoo että heinäkuun puoliväliki on menny jo ajat sitten. Mulla on sattunu nyt tähän viikon sisään aika monta vapaapäivää ja sen ansioista oon ehtiny touhuta monenlaista. Sunnuntaina mökkeiltiin, maanantaina rämmittiin mustikkametässä ja höntsäiltiin biitsiä. Eilen haahuilin koko päivän melko väsyneissä meinigeissä muutaman tunnin yöunien ja aamuvuoron jälkeen, mutta pienten päikkäreiden jälkeen jaksoin taas lähtä illaksi palloilee Vänärille. Tälle illalle yritetään koko ajan epätoivosesti keksiä tekemistä, saa nähä mihin tie vielä vie. Onneks huominenki on vielä vapaapäivä ennen melkosen jäätävää työputkea, ehtiipähän avaamaan sen koulukirjan toisenki kerran.

Sellasta rentoa kesäelämää täällä, onneks vielä muutaman viikon ajan ♥ 
Nauttikaa!

6 kommenttia:

 1. Onko tuo sun sisko? Hienoja kuvia! :)

  VastaaPoista
 2. Voihan miten ikävä onkaa meiä kämppä- ja touhuamisiltoja ko ei päässy yli viikkoon mukaan reissun takia! Jospa pian taas ehin mukaan.♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan että pääset pian taas! ❤

   Poista