torstai 28. heinäkuuta 2016

JÄMSÄ 2016

1 2 3 4 5 6 7
©Mamba
8 8JÄMSÄ
©Laura
9JÄMSÄ
©Matu

Niinku otsikosta ja kuvista voi jo päätellä, pääsin kuin pääsinki Jämsään myös tänä vuonna. Funtsin pitkään että jaksanko lähtee aamuvuoron jälkeen ajamaan yhden illan takia, mutta niinkuin yleensä aina, lähteminen kannatti tälläki kertaa. Kyllä tuolla vaan on aina se tietty fiilis, joka on pakko kokea vähintään kerran kesässä. Sitä paitsi, vaikka olinki paikanpäällä alle vuorokauden, ehin kokee kaikki kesiksien parhaat puolet - ystävät, hämärtyvän illan, turvallisuuden tunteen isossateltassa istuessa, yhessä laulamisen onnen, maailman parhaan pitsan.

Sunnuntaina ajeltiin sit lepposissa tunnelmissa takas kotia kohti ja maanantaina suuntana oli taas aamuvuoro. Tää viikko on mulla aivan hullu työviikko ja (lähes) sama meiniki jatkuu vielä ens viikollakin, mutta onneks sit pikkuhiljaa alkaa helpottaa. Koulukin alkaa ihan pian ja mun lupaavasti alkanu kirjotuksiin lukeminen ei ookkaan edistyny ihan yhtä lupaavasti. No, jospa mä sit viimeistään ryhdistäydyn kun tajuan että ne kirjotukset oikeesti on olemassa.

Näihin kuviin ja tunnelmiin, palataan!

4 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia! Itekin oon ollut jämsässä yleensä vaan päivän ja kyllä siinä silti ehtii tehä vaikka mitä ja nähä tuttujakin:) tsemppiä sulle töihin, täälläkin päin ollaan raskaantyönraatajia:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Niimpä, totesin just kavereillekki että täähä oliki iha sopiva aika olla tuola, ejti napsia parhaat palat päältä eikä kuitenkaa kyllästyä siihe leirielämään. Yks telttayöki vielä menee iha helposti!
   Tsempit sinne kans raskaantyönraatajalle!

   Poista
 2. niin ihanaa ku säki tulit!<3

  VastaaPoista