perjantai 6. toukokuuta 2016

kymmenen tuntia biitsiä ja mutanaamiot luonnonmudasta

1 2 3 4 5

Arvaatteko jo kuvista, kuinka onnellisia on ollu mun viime päivät? Jos ette, niin nytpä ainaki tiiätte. 
Fiilis on tällä hetkellä jotain ihan sanoinkuvailematonta. Nää muutamat päivät Jyväskylässä, kaikki mahtavat ihmiset, uudet ja vanhat ystävät, kiitos ♥ Onnellinen siitä rikkaudesta, mitä erilaiset ihmiset ja ystävät tuo elämään.

Lähin siis keskiviikkona suoraan koulusta jälleen kerran onnibussilla jyväskylän suuntaan. Lähin vaan, tosta noin vaan suurempia suunnittelematta, muutaman päivän varotusajalla. Kotiin, jossa en ollu koskaan käyny, yksin kaupunkiin josta tunsin ennestään yhen ihmisen. Eikä mulla oo ollu pitkään aikaan näin hauskaa. Aidosti. Voin kertoo, että näitten päivien aikana tuli koettua paljon. 

Keskiviikkona käveltiin suoraan bussiasemalta pelaamaan biitsiä, ja kohta huomattiin että oltiin pelattu reilu kolme tuntia, ihan huomaamatta. Jopa minä, joka oon pelannu lentopalloo ehkä kolme kertaa koulun liikkatunnilla, uskalsin mennä peliin mukaan kun kukaan ei ottanu liian tosissaan vaan välillä jokainen makas vuorollaan hiekassa nauramassa ja pärskimässä hiekkaa pois suusta. Ilta kulu lepposasti uusiin ihmisiin tutustuessa ja kesän ekasta oikeesti lämpimästä päivästä nauttiessa (ja minä hölmö en sit ollu pakannu ainoitakaan shortseja mukaan...).

Lauantaina lähettiin pienemmällä porukalla testaamaan omia rajojamme Laajiksen seikkailupuistoon. Aivan niin siistiä, en ois itekkään uskonu että oikeesti meen ne kaikki radat läpi, mutta kiukulla ja raivolla vaan eteenpäin sillon ku voimia ei enää ollu ees seisomiseen. Ja niin vaan me selvittiin. Illalla suunnattiin taas biitsille ja yöllä sänkyyn kaatu kaks aika väsynyttä mutta niin onnellista tyttöö.

Tänään päätettiin pitää astetta rauhallisempi kotipäivä ja käytiin järvellä melomassa, tehtiin mutanaamiot, naurettiin aivan sakeille jutuille, luettiin auringossa viltin päällä makoillessa ja lopulta ajettiin taas bussiasemalle. Nää päivät kulu aivan liian nopeesti, mutta vaikka muistona näistä päivistä on kämmenen kokonen mustelma reidessä, toinen samanlainen käsivarressa ja kipeet lihakset, niin hetkeekään en vaihtais pois. Kiitos Maija, kiitos kaikki. Nähdään taas ♥

7 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Noista kyllä huokuu se kiva fiilis mikä tuolla oli ja oli kiva nähä sua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei mun puhelin sekos XD

   Poista
  2. Kiitos! Oli nii siistiä, määki jopa innostuin nyt tosta biitsistä vaik ennen en ookkaa pelannu! Huippuja päiviä ❤

   Haha mullaki joskus puhelin tekee noin xd ärsyttävää! Mut poistin ne muut kommentit ni ei näy ennäää :D

   Poista
 2. Vau mitä kuvia! <3 Aivan ihanalta kuulostaa tuo sun reissu. :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän ❤ oli kyllä nii ihana ja onnellinen reissu!

   Poista
 3. Ihanan tunnelmallisia kuvia! Kiva reissu sulla ollu!:)

  VastaaPoista