sunnuntai 1. toukokuuta 2016

viikon varrelta

4 5

Maanantaina heräsin sateisen harmaaseen uuteen viikkoon. Koulupäivä meni väsyneissä meinigeissä, koska sunnuntai-ilta oli vähän venähtäny myöhäseks. Koulun jälkeen sovittiin Maijun ja Nooran kanssa että mennään kuvaamaan sateesta huolimatta. Lopulta jumituttiin vahingossa kaheks tunniks kämpälle höpisemään ennen kun selvittiin ulos asti. Löydettiin kiva paikka sattumalta ja aurinkoki vähä pilkisteli eli ei kyllä ollu valittamista. Maiju tuli vielä meille loppuillaks ja Maijun lähettyä tein läksyjä hymyssäsuin.

Tiistaina kirjotin äikän tekstitaidonvastauksen, ahkeroin terveystiedon tutkimuksen kimpussa ja hoidin muitaki läksyjä pois alta.

2 7

Keskiviikkona nähtiin taas Maijun ja Nooran kanssa, taistelin exelin taulukkolaskentaohjelman kanssa (oi miksi en ole atk -nörtti?) ja tein tiskivuoroni kotona kuten joka keskiviikko.

Torstaina vietin kotihengailuillan, kertasin matikka kympin integraaleja seuraavan päivän testiä varten ja toimin taksikuskina.

minäminä 6

Perjantaina lähin aamulla kouluun autuaan tietämättömänä siitä mitä päivä tuo tullessaan. Koulussa ahkeroin hypärillä läksyjä ja enkun tehtäviä, selvisin siitä matikan tuntitestistä ja hypin letkajenkkaa ja sutsisatsisatsaa koko koulun kanssa vappujuhlassa. Koulun jälkeen menin Maijun kämpälle auttamaan munkinpaistossa ja siihen hommaan vierähtiki sellaset kevyet kolme tuntia ku munkkeja tuliki vahingossa yli sata. Lopulta olin kotona vasta yhentoista maissa illalla, mutta onnellinen siitä päivästä.

1 2

Lauantai alko tehokkaasti pyykin pesemisellä, yhteensä 4,5 tunnin siivouksella ja yli kymmenen kilometrin pyöräilyllä. Onneks kaiken ton uurastamisen jälkeen sain tänne meille illaksi Nooran ja Maijun ja pidettiin kevään eka piknik takaterassilla. Keli oli oikeesti lämmin, tarkeni pelkällä kevyellä tunikalla ja varpasillaan.

Olo on onnellinen tästä viikosta ♥

6 kommenttia:

 1. Vau, sun viikkoon on kyllä mahtunu vaikka mitä!! :-D Ihania kuvia <3

  VastaaPoista
 2. Työn täyteinen viikko. Ahkerana oot ollu! Mutta kiitos kaikesta kivasta sulle♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitäkin, mutta onneks myös onnellisten hetkien täyteinen ❤ kiitos sulle kans!

   Poista
 3. ♥♥♥ ton viikon onnellisille hetkille ja teille ystäville.

  VastaaPoista