maanantai 9. toukokuuta 2016

valovoimaa

1 2 5 34

Löytyykö sieltä muita, jotka ei vaan voi lopettaa tän ihanan auringonpaisteen ja lämmön fiilistelyä?
Mä istun tälläkin hetkellä ulkona patiolla kirjottamassa tätä postausta, kun ei tästä kelistä vaan raaski jättää hetkeekään hyödyntämättä, varsinkin kun tietää ettei tää oo lopullista. Mä oon viime päivät käytännössä asunu ulkona, ensin Jyväskylässä ja nyt viikonloppuna täälä Kuopiossa kavereita nähden, kaupungilla kierrellen ja pihamaalla touhuten. Lauantaina tosin oli pakko käyttää muutama tunti niiden loputtomien kouluhommien hoitamiseen, mutta onneksi oli tää keli jonka saatto laittaa tekosyyksi jättää osa vähän myöhemmäksi.

Tänään starttas  neljänneksi viimenen kouluviikko tänä keväänä, ja siitäkin oikeestaan vaan kaks ja puoli viikkoa on normaalia opiskelua. Ihan hullua, että sit ois oikeesti toinen vuosi lukiossa ohi ja enää muutamat hassut kurssit ens vuonna käymättä (ja ne kirjotukset.... kääk). Mullahan ei varsinaista kesälomaa oo ollenkaan tänä vuonna kun heti koulujen loputtua alkaa työt ja loppukesästä täytyy töiden lisäks vähän myös lukee syksyn kirjotuksiin. Mutta, kesä se on silti ja toivottavasti ikimuistoinen sellainen!

Käytiin lauantaina Aukin kanssa kiertämässä keskustan kauppoja ja samalla reissulla eksyttiin myös vanhalle tähtitornille jonka olemassaolosta meistä kummallakaan ei ollu aiemmin hajuakaan. Siinä ympäristössä oli aivan ihanan vihreetä ja valosaa, joten napattiin muutamat kuvat mun mustelmaisista jaloista ja sotkusista leteistä huolimatta. Mutta aika söpöjä kuvia siltikin, jotenkin niin mua. Ja hei, toi kaunis valkopaitainen tyttö tossa viimesessä kuvassa on tänään nainen kauneimmassa iässään, eli onnea Aukki 17 vuotta ♥

10 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Niin ihanaa et on tullu nää lämpimät kelit,vaikka kohta taitaa viilentyäkin. Mullakin heti koulujen loputtua alkaa elokuuhun asti kestävät työt, että lomailu jää sit vähän vähemmälle. Toisaalta pitää kyllä olla onnellinen, että on saanu kesätöitä, koska sekää ei oo itsestäänselvyys :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mustakin noista tuli ihan hauskoja! Samaa mieltä keleistä, sais vaan jatkuakki viel mun mielestä. Mut onneks sattuvat nyt ku useimmilla oli toi pitkä viikonloppu ja aikaa nauttia!
   Mulla kans elokuun loppuun töitä, mut oon tosi onnellinen että on :) ei tosiaankaan oo mikää itsestäänselvyys!

   Poista
 2. Ihania kuvia ootte ottanu! Oli kiva nähdä teitä lauantaina pitkästä aikaa! :)

  VastaaPoista
 3. Voi miten kauniita tyttösiä siellä <3 Nää viime aikojen ilmat on ollu niin ihania, tää tyttö on kans tyylini asunu tuolla ulkona!! :-D iihan parasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sini! ❤ jep niimpä! Nyt täälä sataa vettä ja mittari näyttää 9 astetta, buu haluan auringon takasin!

   Poista
 4. Voihan kesä ja valo♥ Onneks aamun synkkä keli vaihtu toho auringonpaisteeseen.
  Mullaki koulujen lopun jälkeen pariin viikkoon semmonen kevyt 140tuntia töitä tiedossa (ainakin, voi olla enempiki koska se riippuu vuodesta vähän..) mutta hei kyllä sitä lomaillakin ehtii onneks ennen toisia töitä sitten!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! ❤
   Toi urakka kuulostaa kyllä hurjalta mut kyllä siitä varmaan selviää!

   Poista
 5. ouuu mitä ihania kuvia ja mitä mielettömän söpöjä ihmisiä!!<3ikävä

  VastaaPoista