maanantai 18. huhtikuuta 2016

palasia

1 2 3

Löysin muutaman julkasemattoman kuvan koeviikolta, jolloin kummasti jopa omien lettien kuvaaminen tuntuu mielekkäämmältä kuin lukeminen. Tosin se lukeminenkin tuntuu ainakin hieman kivemmalta kun kääriytyy (maailman pehmeimpään) vilttiin ja siirtyy parvekkeen puolelle auringonpaisteeseen.

Viikot vierii kamalaa vauhtia ja oikein hätkähin yks päivä kun huomasin että kävelin koko matkan pysäkiltä kotia kuivaa asfalttia pitkin kevättennarit jalassa. Kai sitä on ollu niin kauan jo jonkinlaisessa opiskelukuplassa että elää vaan automaatiolla päivästä toiseen eikä ehdi edes huomata kevään etenemistä tai ajan kulumista.

Viikonloppuna leikin taas varaäitiä ja pidin tätä huushollia pystyssä eli olin siis kotona ammana. Oli tiskiä ja pyykkiä ja vaatekasoja lattialla ja kinastelevia lapsia. Mutta onneks myös halauksia, riemastuneita kiljahuksia puistossa, jalkoihin käpertyvä pikkuinen ja hiljainen hetki kun lapset leikki sovussa ulkona.

Tää jakso on kyllä osottautunu melkosen työlääksi, vaikka eihän tässä oo kun vasta viikon verran uusia kursseja yritetty sisäistää. En tiiä mistä repis jaksamisen ja motivaation vielä tähän viimeseen urakkaan ennen lomaa, voimavarat alkaa olla lopussa. En tiiä oonko se vaan minä joka stressaan asioista liikaa vai onko tää joku yleinen ilmiö näin (kakkosvuoden, tai minkä vaan vuoden) keväällä.

Onneks kaiken tän keskellä piristää ihanat pienet arkiset hetket - aurinkoinen lenkki ystävän kanssa samalla soitellen, yllätyksen järkkääminen toiselle ystävälle ja sen onnistuminen, lämmin neule maanantaiaamuna ja kivat suunnitelmat tulevalle viikonlopulle. Kyllä tää tästä, niinkun aika monta kertaa näinä päivinä on mun suusta kuultu.

4 kommenttia:

 1. Ihana postaus ja miten kiva toi viimeisin kuva on!<3 Kiitos viellä yllätyksen järkkäämisestä, kivaa oli!♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoskiitos ♥ Haha meillä oli hauskaa järkätä ja suunnitella! Aina nii kivaa yllättää, varsinkin jos yllätys onnistuu ♥

   Poista
 2. ooksää ny ottanu sen synttäriviltin täysin nii ettet muuta käytäkää:Dd vai kai toi on se minkä annoin?xd

  VastaaPoista