maanantai 11. huhtikuuta 2016

kiitollinen just nyt

1 2 4 5 6 3 7 8

Ystävät hyvästelty haikein mielin aamulla ja uus jakso polkastu käyntiin uusien kurssien kera. Lupasin tulla höpöttelemään meijän viikonlopun touhuista vielä vähän lisää, joten täältä pesee. 

Kuluneet kolme päivää on ollu niin ihanaa aikaa. Rakastan sitä, kun Lauran kanssa voidaan olla toistemme seurassa niin arkisen tavallisia, just niin sellasia miltä sillä hetkellä tuntuu. Meidän yhessäolo on aina sellasta että ei jakseta suunnitella elämää kovin pitkälle vaan mennään sen mukaan mikä tuntuu hyvältä ja jos tuntuu siltä että tekee mieli laiskotella, niin sit laiskotellaan. Tällä kertaa liikuttiin kyllä aika ahkerasti autolla ympäri Kuopiota kun kerranki oli auto käytössä ja keksittiin kivoja paikkoja minne mennä.

Perjantai-ilta meni kotona lastenvahtina ollessa ja tyttöjeniltaa viettäessä, mutta heti lauantaiaamuna lähettiin sinne kirppiskierrokselle ja Matkukseen . Illalla käytiin Nooran luona munkkikahvilla ja notskilla fiilistelemässä kevätiltaa ja vapautta. Sunnuntaina ajeltiin eestaas, käytiin kuvaamassa jäätävässä kelissä (oi ihana arska mutta ei niin ihana tuuli) ja iltaa istuttiin porukalla kämpällä rennosti lattialla retkeillen ja runoleikin luoville luomuksille nauraen. Vaikka yöunet jäi tällä kertaa aivan liian vähiin, oon silti niin onnellinen tästä ajasta mikä saatiin viettää yhessä. Kultaisia ystäviä, jotka lähtee vaikka aamukuudelta rehamaan matkalaukkuja asemalle ja situvat viis tuntia bussissa meidän takia ♥

8 kommenttia:

 1. Kuulostaa niin kivalta! Ja mukava oli nähdä teitä Sunnuntaina, mulla ainakin oli kivaa, vähän ehkä liiankin kivaa väsyneenä. :D Söpöleitä kuvia!♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oli kyllä kivaa! Ja sunnuntai-ilta iha huikee, parasta väsyneenä xd kiitos ❤

   Poista
 2. Voi ku ihana postaus! Kuulostaa kyllä just parhaalta :) Mistä on tuo sun ihana takki?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Meillä on kyllä aina niin parasta, eikä siihen ees vaadita mitään kauppareissua tai laiskottelua kummempaa! :)

   Takki on R-collectionin ja kirpparilta hankittu!

   Poista
 3. Ihania kuvia ja oli huippu ilta!❤️

  VastaaPoista