lauantai 2. huhtikuuta 2016

mitä tapahtuu?

Kuvitelkaa neljä sähläriä plus yks koira vaeltamaan lumista peltoo pitkin kohti kuvauspaikkaa, joka sattumalta sijaitsee leveän ojan ja jyrkän rinteen takana. Kuvitelkaa nää samat neljä tyyppiä nauramaan maha kippurassa aivan sakeille jutuille, kiipeemään puuhun (tottakai koiran kanssa) ja lisätkää yhtälöön vielä kaks kameraa ja kolme putkee joita täytyy vaihella eestaas. Tässä näätte lopputuloksen, niiden viime postauksen muutaman onnistuneen otoksen lisäks. Tai siis, näähän niitä onnistuneimpia on, tai ainakin aidoimpia.

1
2 5 8 6 7
Kun ''otetaan vaan nopeesti tos pihalla pari yhteikuvaa''. Kenkävalinta on sitä mikä on helpoin kiskasta jalkaan.

Tiiättekö sen fiiliksen, kun uppoudut vahingossa selailemaan koneen kätköistä vanhoja kuvakansioita ja kohta huomaat, että oot muistellu ihania kesäpäiviä ja yhteisiä hetkiä ystävien kanssa pian tunnin ajan? Kun sut valtaa aivan järjetön ikävä ja halu palata niihin hetkiin, onnenhetkiin? Sillon oot onnellinen, että sulla on ne kuvat, joiden avulla hypätä muistoihin ja joiden avulla muistat hetket just sellasina mitä ne sillon oli. Siks mä kuvaan, siks mä kuletan kameraa mukana vaikka aina ei jaksaisikaa. Että jäis niitä kultasia muistoja näiltä vuosilta kun elämässä sattuu ja tapahtuu monenlaista. Tottakai muistot pysyy mielessä ilman kuviakin, mutta ainaki mulla tulee monesti kansioita selaillessa sellasia ''ainii, tääki retki! ainiii, vähänkö oli kivaa noiden tyyppien kans tona iltana''.

Ja tiiättekö muuten millon on kaikista suurin riski uppoutua kuvakansioiden sekaan? No tottakai sillon, kun ois ainakin sata muutaki hommaa, niinku vaikka näin koeviikolla. Hupsista.

Ens viikko tulee olemaan yks kiireisimmistä ja lukemisentäyteisimmistä koskaan tähän mennessä, mutta toivotaan että oon elävien kirjoissa vielä perjantaina. Syytä ois olla, nimittäin kun sinne asti selviää, tapahtuu jotain niin kivaa. Mutta nyt enkun kirjan kimppuun (ja salmiakkimix-pussin), palataan!

8 kommenttia:

 1. hahaha en kestä näitä kuvia xddd tää o niinku tätä totuutta!

  VastaaPoista
 2. Siis toi kenkäkuva!! Niin paras ja niin totta:DDD itellä yleensä kumpparit jalassa jokaisella kuvausreissulla xd kiva postaus muuten ja tämmöset aidot kuvat on just niitä parhaimpia. Tosi kauniita tyttöjä kuvissa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojep,mitä sitä turhaan vaikeita lenkkareita tai tennareita survomaan jalkaan ku ei ne kuitenkaa ees näy kuvissa xd helpoimmat vaan jalakaa ja menoks :D
   Kiitoskiitos, näitä on hauska aina välillä tehä ni välittyy tännekki se mitä ne kuvat todellisuudessa monesti on!

   Poista
 3. Kiva tää postaus! Ja hauska tuo viimenen kuva, perus kun kuvaamaan lähtee !:D

  VastaaPoista
 4. Haha mitä kuvia, ootte niin sulosia! <3 :D

  VastaaPoista