maanantai 28. maaliskuuta 2016

sydämenmuotoisia päiviä

Pääsiäisloman viimeinenkin päivä alkaa olla jo illassa, mutta aattelin nyt vielä tulla kertomaan vähän kuulumisia kuluneilta päiviltä - on meinaan ollu menoa ja vilskettä taas niin, että kuviakin kertyi tältä viikonlopulta sellaset 700. Hups. Mutta on ainakin ollu ihanaa ottaa ilo irti vapaapäivistä ja olla edes muutaman päivän ressaamatta koulusta ja tulevasta koeviikosta.

1 2 3

Vietettiin tää pääsiäinen siis pohjanmaalla, melkein perinteeksi muodostuneeseen tapaan mökillä. Oikeestaan tällä kertaa varsinainen syy tälle reissulle oli lauantaiset mummon juhlat, tai kahvittelut niinkun mummo itse halusi asian ilmaistavan. Oli mukavaa kun kerrankin lähes koko suku pääsi paikalle ja ehti edes muutaman sanan jokaisen kanssa vaihtaa. Serkuksilla tuntu olevan hauskaa ja isolle tontille mahtu levittäytymään isompiki määrä pikkutemmeltäjiä. Sauna, palju ja mönkkäri oli ehottomasti mökkipäivien kovat sanat, parhautta.

5 4 6 A
©Laura
B
©Laura

Lauantai-iltana lähettiin sit Aman kanssa perinteisesti käymään Lauralla ja Roosalla, samalla suunnalla kun oltiin. Käytiin ihailemassa kokkoa (joka muuten sytytetään tuolla suunnalla aina pääsiäisenä, kun taas täällä Kuopion suunnalla juhannuksena!) ja nähtiin samalla myös Lauran ja Roosan sukulaisia. Oli mukava ilta retkimeiningeissä, rento tunnelma ja mukavia ihmisiä. Illalla jutut oli tasoa sairaalabakteerit, joten simahettiin melko äkkiä siskonpetiin nukkumaan.

C
©Laura
D E
©Roosa

F
©Jenna
7
©Roosa/Laura

Sunnuntaina herättiin suhteellisen ajoissa (ehkä neljänteen herätyskelloon...) ja koska ulkona oli aivan ihana keli, päätettiin käyttää jälellä oleva aika kuvaamiseen. Tarvottiin nilkat paljaana koska tyhmät teinit lumihangessa koiran kanssa, mutta selvittiin lopulta kuvauspaikalle asti. Ja niinkun yleensä, ei se kuvaaminen ihan niin helppoa ollu miltä ehkä näissä kuvissa näyttää, tämmöset sählärit kun yrittää jotakin saada aikaseks. Mutta pääasiahan on että on hauskaa ja sitä meillä ainaki oli naurun määrästä päätellen. Selvittiin jopa ehjinä takasin ja sit Lauran täytyki jo lähtä töihin ja mun ja Aman suunnata auton nokka takasin mökkiä kohti. Ihana oli nähä näitä ystäviä taas edes näin pikareissun verran ♥ Onneksi seuraavaan kertaan ei välttämättä oo ihan hurjan pitkää aikaa, wihiiii.

Että semmostapa tänne, nyt alkaa olla aika päättää tää ihana pääsiäisloma ja painua untenmaille. Huomenna alkaa aivan armoton pariviikkoinen, johon sisältyy mm. viimeiset työntäyteiset päivät tätä jaksoa, kaks matikan koetta, englannin, ruotsin, psykan ja maantiedon kokeet, kesätöiden metsästystä ja todennäköisesti pari stressi-itkupotkuraivarikohtausta. Mutta ehkä tästä selvitään, ehkä.

Aurinkoa ja keväisiä päiviä! ♥

10 kommenttia:

 1. Kuulostaa niin mukavalta lomalta! Aiettä tämmöset pikku pysäkit tekee välillä niin hyvää:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä tää loma kyllä oli! Ihana pysäkki arjen keskellä ❤

   Poista
 2. mä niin repeen vieläkin sille Roosan ja aman naurukohtauksen syylle ja sille et mullaki paita väärinpäin koska me aletaan olee viksuja hhejejeb xd ei ikinä. jippii onneks ei oo kauaa ku tuun sinne oujee. joo terve nää kommentit tähä aikaa, varmaa on iha sika laadukkaita xd mutta siis pointtihan se on että oli jokseenki kivaa taas <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en varmaa ees muista mille ne tällä kertaa on räkättäny xd ei meistä fiksuja saa tekemälläkää :D
   Enää yks pieni koeviikko sun ja mun välissä ❤ pian me jo nähääään :3

   Poista
  2. no sille ku Ama oli Roosan repparis nii se sylkijuttu xddddd

   Poista
 3. Apua en ehkä kestä, aivan IHANIA kuvia teistä kaikista <3 Ja kuulostaapa kyllä aikamoisen hauskalta lomalta! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voii kiitos sini ❤ haha hauskaa kyllä ainaki oli! :D

   Poista
 4. Ihania kuvia ja varmasti huippu loma teillä ollut!♥ Tsemppiä koeviikkoon ja kaikkeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoskiitos Maiju ❤ oli kyllä ihana loma!

   Poista