keskiviikko 20. huhtikuuta 2016

euron kolikko ja herttainen pappa

5 7 3 2 1

Tiiättekö, kun joskus vaan sattuu samalle päivälle monta pientä asiaa, jotka tekee siitä päivästä vähän paremman? Tänään on mulla ollu sellanen päivä. Vaikka aamulla ikkunasta ulos kattoessa maassa oli viis senttiä lunta ja taivaalta satoi kämmenen kokoisia rättejä, niin lopulta tästä päivästä tulikin ihan jees. Löysin välkällä koulun käytävältä euron, ja päätin että se on ihan selvästi tarkotettu kaakaon ostamiseen. Koulun jälkeen käveltiin Violan kanssa keskustaan ja käytiin pitkästä aikaa kuvaamassa. Kesken kuvaussession meiän ohi käveli ihana vanha pariskunta käsikädessä ja yhtäkkiä se pappa kysy että halutaanko me yhteiskuva meistä. No tottakai haluttiin, ja hymyiltiin vielä pitkään sille herttaselle ihmiselle ♥ Jossain vaiheessa aurinkokin vielä putkahti yhtäkkiä esiin eikä siinä vaiheessa kyllä enää voinu näyttää myrtsiä naamaa vaikka aamulla siltä oli tuntunukkin. 

Muutenkin yks iso stressinaihe putosi eilen harteilta kun sain vihdoin kesätyöpaikan! Ei sitä ollu osannu ees aatella miten iso taakka se oli ollu koko tän kevään ajan vaikka aihe olikin pyöriny päässä jokaikinen päivä. Vihdoin mä tiedän mitä teen kesällä, vihdoin uskallan oottaa kesän tulemista. Ette ehkä ees tajua miten iloseks tää mut tekee. Tai ehkä joku tajuaa, eiköhän meistä aika moni kuitenkin oo samassa tilanteessa näiden kesätyöasioiden suhteen. Epävarmuus on aina yhtä kamalaa ja raastaa kyllä voimia varsinkin tämmöseltä stressaajalta. Mutta nyt voin keskittyä rauhassa koulunkäyntiin ja keväästä nauttimiseen, nyt kun siitä jopa uskaltaa nauttia.

Viikonloppuna me suunnataan vihdoin ja viimein Tampereelle Lauran kanssa enkä millään jaksaisi oottaa perjantaita. Tätä reissua on suunniteltu sellaset kaks vuotta ja nyt vihdoin saatiin järkättyä viikonloppu, joka sopi kaikille osapuolille. Hassua kun nähdään nyt Lauran kanssa parin viikon välein vaikka yleensä vierähtää aina se pari kuukautta näkemättä, mutta eipä tuo haittaa yhtään ♥ 

Hymyä loppuviikkoon, palataan Tamperekuulumisten parissa!

8 kommenttia:

 1. oii mite valosia kuvia ja ihana pariskunta, nauran lauseelle rättejä taivaalta, kivaa nähä, onee viel kesätyöpaikasta jnee ♥:)))))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää just sanoin tänäö Violalle et tää keli on iha paras kuvaamiseen ku on valosaa mutta ei kuitenkaa aurinko paista liikaa! Mutta tykkään noista kuvista kans kyllä :) ne oli nii herttasia ne vanhukset, naureskelivat meille ja me niille ❤ kiitoskiitos ❤

   Poista
 2. vähänkö ihana postaus linkki, tuli väkisin itekki paremmalle tuulelle :')
  jajeee onnee työpaikasta, oot niiiiin ansainnu sen�� ja pakko vielä sanoo et kivan keväisiä kuvia ja ihana toi vaaleenpunanen rakennus (mikä ikinä nyt onkaa xdd)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana ruusa ja kommentti ❤
   Kiitoskiitos, ei kyllä voi sanoo ettenkö ois yrittäny parhaani! Ja onneks se sit palkittiin.
   Haha toi talo on verotalo Kuopiossa xd

   Poista
 3. Heii onnee siit kesätyöpaikasta, vau hyvä sä!!!

  VastaaPoista