sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

voittojen viikonloppu

1 2 3 9 5 4 6 7 8

Terveiset täältä Onnibussin kyydistä jostain päin Suomea (läheltä Partalaa, missä se ikinä onkaan). Takana on ihana viikonloppu Tampereella ja nyt suuntana taas koti ja Kuopio. Kattelen bussin ikkunasta ohi viliseviä maisemia ja mietin vaan sitä kuinka onnellinen oon just nyt. Siitä, että tää reissu saatiin vihdoin järjestymään. Ja siitä, että se onnistu näin hyvin.

Hyppäsin perjantaina siis elämäni ekaa kertaa O-bussin kyytiin ja suuntasin kohti Tamperetta. Samoihin aikoihin Laura hyppäs toisella puolella Suomee omaan bussiinsa päämääränään sama paikka. Ei siihen sen kummempia tarvittu, bussiliput, yöpaikka ja mahtavaa seuraa (plus pari kappaletta syötävän sulosia lapsukaisia). Näin jälkeenpäin aateltuna jopa ihmetyttää että miks ihmeessä me ei olla järjestetty tätä jo ajat sitten, mulla ainakin oli niin aidosti hauskaa!

Perjantai-ilta meni lepposesti mun ja Lauran yhteisten serkkulapsosten kotona jutustellessa ja kuulumisia vaihtaessa. Lauantaina päätettiin lähtä käymään keskustan kirppareilla ja oltiin niin ylpeitä kun osattiin ihan ite mennä bussilla ja jopa jäädä pois oikeessa kohassa (=päätepysäkillä...). Kierreltiin ympäri keskustaa monta tuntia ja ihastuin ihan täysillä niihin vanhoihin tiilirakennuksiin mitä siinä Tammerkosken ympäristössä on. Sanoinki Lauralle että on ihan epäreilua kun Kuopiossa ei oo mitään sellasta, kun Kuopion vanha keskusta on ollu puutaloja joista suurin osa on purettu pois rumien betonimöykkyjen tieltä. Mutta onneks Kuopiostaki löytyy muutamia hienoja paikkoja niin että ei ihan pelkkien maisemien vuoksi tarvitse vaihtaa maisemaa.

Eipä siinä sitten muuta kummempaa ehitty tehäkään, mutta en mä ainakaan mitään erikoisuuksia  osannu kaivatakaan. Tuli huomattua että ihan pelkkä yksinkertanen muutaman päivän maisemien vaihto piristää kummasti ja toivottavasti tän voimalla jaksaa sit taas ahertaa muutaman viikon koulussa. Nyt ainakin fiilis on onnellinen ja hymy korvissa asti ♥

6 kommenttia:

 1. Aivan hirmusen kauniita tyttöjä siellä <3 Kuulostaa kyllä ihanalta reissulta. :> Täällä muuten myös yks, jolla on fiilis ihan katossa, ihan vaan siks, koska elämä on aika jees! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan hirmusen ihana tyttö sielä ja ihana myös kommentti! ❤ elämä on kyllä aika jees just nyt <3

   Poista
 2. Ihana reissu teillä ollu ja niin kivoja kuvia sieltä!♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli ihanaa, rakastuin Tampereesee nii paljon! Kiitos ❤

   Poista