tiistai 1. maaliskuuta 2016

kevään eka

3 5 10 4 11

Moii ja ihanaa maaliskuun ensimmäistä! Hullua mutta totta se on, vuoden kolmas kuukausi pyörähti käyntiin tänään ja samalla starttas myös ensimmäinen virallinen kevätkuukausi. Sen kunniaks ainaki täälä Kuopiossa ollaan saatu nauttia niin ihanan piristävästä auringonpaisteesta ja kirkkaan sinisestä taivaasta, oikein täydellisestä kevätkelistä. Jos mun pitäis sanoo, miltä näyttää maaliskuun eka päivä, niin se näyttäs just tältä. Tän kelin kunniaks päätin tänään pitkällä välkällä lähtee ihan yksin ulos pienelle happihyppelylle. Kävelin rauhassa pienen lenkin lintujen sirkuttaessa ja oli kyllä ihana päännollaus keskellä päivää! Jakso paljon paremmin istua viimesen tunnin, kun oli käyny vähän ulkona haukkaamas raitista ilmaa. Melkein tulee ikävä niitä peruskoulun ulkovälkkiä!

Mun viikonloppu oli oikein onnistunu, näin pitkästä aikaa Kuopion kavereita kunnolla, siivoilin ja hoidin kouluhommia pois alta. Sunnuntai-iltana mentiin ystävien kans Maijun kämpälle, käytiin kaupassa ja vietiin tuliaisiks tulppaanikimppu ja pientä evästä ja istuttiin iltaa kynttilänvalossa jutellen. Oli rentouttavaa jutella pitkästä aikaa syvällisiä oikein pitkän kaavan mukaan. Tiiättehän niitä iltoja, kun juttua vaan riittää ja olo on niin onnellinen niistä ympärillä olevista ihmisistä? Just sellanen ilta meillä oli. Voi olla että tuolla kämpällä tulee vietettyy vielä ilta jos toinenkin tän kevään aikana ♥ 

Kävin muuten eilen suorittamassa autokoulun viimesen pakollisen jutun ennen inssiä, nimittäin liukkaankelin rataharjottelun. Oli hullua mutta niin hauskaa päästellä menemään siellä radalla! Vaikka en todellakaan oo mikään hurjastelijatyyppi enkä koskaan uskaltais liikenteessä ajaa kuuttakymppiä kaarteeseen liukkaalla, niin oli jotenki siistiä päästä vähän testailee että miten se auto käyttäytyy tollasella kelillä. Huomenna koittaiskin sit se ihanakamala inssipäivä, ekaa kertaa. Saa nähä miten käy, pitäkää mulle peukkuja etten tee mitään hölmöjä virheitä (vaikka varmasti jännitys tuo oman kivan pikkulisänsä koko hommaan)! 

Aurinkoista loppuviikkoo kaikille ja ihanaa lomaa teille onnellisille ketkä siitä jo saatte nauttia! Ei onneks enää montaa päivää meillä muillakaan siihen kun saadaan vihdoin heittää reput ja koulumurheet hetkeksi unholaan. 

Kuvat ©Aukki ja mä

10 kommenttia:

 1. Ihanan iloisen kuuloinen linkki siellä! Mä monesti kans oon miettiny ja kaipaillu yläasteen ulkovälkkiä, kun raitisilma tekee aina hyvää opiskelun keskelle. Jaksaa puolta paremmin olla tunneilla. Mutta oli kiva ilta tuolloin! Ihanaa, kun nyt näkee varmasti paljon useammin mitä ennen. Tsemppiä huomiseen inssiin! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeesti ois kyllä hyvä ees yks pakollinen ulkovälkkä päivässä! Tulis lähettyä, kun muuten aina jumittuu sisälle vaan.
   Onneks nähään nyt paaaaljon useemmin! ❤

   Poista
 2. Tsemppiä inssiin, pidän peukut pystyssä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha kiitoskiitos (näin jälkeenpäin, mutta kyllä ne peukut varmasti autto kun onnellisena kortin omistajana tässä tätä kirjottelen!)

   Poista
 3. tsempit inssiin tätäki kautta viel! :3

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Onnistu kyllä yllättävän hyvin!

   Poista
 5. Noi kuvat, niin ihania ja aurinkoisia ihanista tytöistä.♥
  Ja hei, onneks olkoon autokortillinen linkki - hyvin se inssi meni! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! ❤ haha tarpeeksi hyvin ainaki!

   Poista