perjantai 26. helmikuuta 2016

FIILIS

1 2 3 4 5

Huhhei mikä viikko taas! Enpä ois ihan helposti maanantaina saatikka viime viikon puolella kun edellistä postausta kirjottelin uskonu, että nyt vasta ehdin istahtaa koneen ääreen näpyttelemään vähän kuulumisia. Koko viikko on ollu sellasta paikasta toiseen juoksemista, asioiden hoitamista, sanakokeeseen lukemista ja pikavaroituksella sovittua lastenhoitokeikkaa että tuntuu ihan hyvältä kun vihdoin on perjantai. Sitä paitsi, tavallistakin parempi sellainen, nimittäin tää aamu alko melkosen jännittyneissä fiiliksissä koska mulla oli teoriakoe vihdoin ja viimein. Ja arvatkaa mitä? Pääsin läpi, ekalla yrittämällä! Myönnän että pieni ilonkiljahus saatto päästä jo pelkästä helpotuksesta siellä kopissa kun näytölle tuli teksti hyväksytty. Keskiviikkona sitten testataan tän mimmin ajotaidot, joskaan en usko itekkään pääseväni ekalla läpi (aina saa silti toivoo!).

Mutta, viime viikonloppuna olin tosiaan siellä Hankasalmella leirillä isosena, ja kuten vähän veikkasinki, niin huippu viikonloppuhan siitä tuli. Samantien kun astuin tuttuun leirikeskukseen sisälle, tuli kaikki omat ihanat leirimuistot mieleen. Niissä fiiliksissä oli huippu alottaa viikonloppu salin kaikuessa lasten laulusta. Niin turvallinen ja toiminnantäyteinen viikonloppu, parhaassa isosseurassa. Tää on vaan niin sitä hommaa mistä mä nautin. Kiitos kaikille leiriläisille ja meijän huipulle isosporukalle ♥ Ei nää leirit vaan toimis ilman isosten välistä yhteisymmärrystä ja samaan hiileen puhaltamista. Sillonkin kun vastuu painaa päälle eikä meinaa jaksaa, niin on joku joka ymmärtää ja joku, jonka kanssa nauraa hysteerisesti huoneen lattialla ja olla tyynysotaa.

Kaiken tän hässäkän ja viikonlopun kunniaks käytiin tänään Violan kanssa koulun jälkeen kahvilla ja vähän palkintoshoppailemassa - tai muuten vaan kiertelemässä keskustan kaupoissa. Nyt on kiva alottaa viikonloppu vähän rauhallisemmissa merkeissä, nukkua pitkästä aikaa kunnon yöunet ja rentoutua. Rauhallista viikonloppua! 

ps. Kuvat viime viikon torstailta abien juhlapäivästä - penkkareista. Hauskaa näytti olevan ja se fiilis kyllä tarttu yleisönki puolelle. Ens vuonna sit meidän vuoro, hiphei!


4 kommenttia:

 1. Paljon onnea teoriakokeen läpäsystä! <3 :) Hauskoja kuvia, ens vuonna tosiaan on sitte meiän vuoro, jännää! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon kiitoksia! ♥ Se pahin on tosin vasta keskiviikkona eessäpäin!
   Niimpä, jännää! Ja yhtäaikaa sairaan pelottavaa, mihin tää aika juoksee?

   Poista
 2. Ihan niiin siistiä et pääsit teoriakokeesta läpi! Ja mulla itelläkin tulee aina Hankasalmelle mentäessä niin kaikki leirimuistot mieleen. Ihanaa! Huippuja kuvia!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! Ja leirit on kyllä yhtiä lapsuuden lempparimuistoja ♥ Nii paljon kivaa aina saman viikonlopun aikana! Kiitos ♥

   Poista