perjantai 19. helmikuuta 2016

betonia ja täyttä elämää

1 2 3 4

Käytiin yks päivä tällä viikolla hyödyntää pitkä välkkä ja napsittiin ulkona parit kuvat - tai siis Veera räpsi, Viola hauskuutti kuvattavaa ja mä yritin parhaani mukaan tuijottaa kameraan. Aika hauska lopputulos, mä ainaki tykästyin tohon ihanaan betoniseinään tuolla taustalla! Aina ei tarvi mennä merta edemmäs kalaan eli siis astua kovin montaa askelta koulun ovelta saadakseen kivoja asukuvia. Kiitollinen noista tytöistä jotka on aina innokkaita kuvaamaan (toisin kuin täällä kotona asuvat)! 

Tää viikko on menny ihan sairasta vauhtia ja on ehtiny tapahtua vaikka mitä. Oon nähny kavereita, puhunu Lauran kanssa vahingossa kaks tuntia puhelimessa (lähin lenkille, kävelin seittemän kilsaa ja päädyin vielä bussipysäkille puoleks tunniks höpisemään - rakas juttuseura! ♥), käyny ajamassa ja saanu siitä kiitosta, juhlistanu abien juhlapäivää eli siis penkkareita (kuvia tulossa myöhemmin!) ja varannu monen päivän kuumottelun jälkeen teoriakokeeseen ajan. Kaiken tän lisäks huomenna eli siis tänään kun tää postaus teille tulee on meidän kakkosten vuoro juhlia, nimittäin wanhat! Itehän en osallistu tanssiin mutta ihanaa silti päästä näkemään kaikkien kavereiden prinsessapäivää, kuvaamaan hienoja mekkoja ja kommeita jätkiä

Viikonlopuksi suuntaan Hankasalmelle leirille isoseksi, niin kivaa taas pitkästä aikaa päästä niihinki hommiin! Tulee varmasti olee huippu viikonloppu, ainakin jos se yhtään on musta itestä kiinni. Voi olla että sunnuntaina kotiin palaa melkosen väsyny naatti, mutta eiköhän ens viikosta silti selvitä hengissä. Ihanaa viikonloppua ihan jokaiselle!

13 kommenttia:

 1. Meetkö isoseksi riparille vai ihan tavalliselle lastenleirille? :)
  Kivoja kuvia ja kivaa viikonloppua myös sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin ihan tavallisella lastenleirillä isosena :)
   Kiitoksia, tykkään näistä kuvista jopa itekin!

   Poista
 2. Miks et tanssi? Eikö oo aika tylsää vaan katsoa vierestä? :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vakaumuksellisista syistä :) eli suomeksi sanottuna, en koe sitä minulle sopivana. Oli just ihanaa seurata muiden iloa ja kauniita mekkoja!

   Poista
  2. No hyvä että oli kiva päivä kuitenkin :)

   Poista
 3. Ei uskovaiset ruukaa tanssia �� ei se oo tylsä kattoa, ilosena kattoo muitten iloa, vaikka ei ite tahokaa.

  VastaaPoista
 4. Ihana linkki siellä!♥ Mäkin seurasin wanhat vierestä ja tuun seuraamaan ensikin vuonna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana maijuseni! ♥ Just kivaa kattoo vierestä! Eipähän tarvi myöskään stressata mekosta ja kampauksista yms xd

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitän ihanaa Veeraa! ♥ Ikävä sua kans ♥

   Poista
 6. Vähänkö sä oot s-u-l-o-i-n-e-n ! <3 Oikeesti aivan ihania kuvia taas :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua miten ihana kommentti, kiitos Sini ♥

   Poista