tiistai 16. helmikuuta 2016

energiapiikki

1 2 3 5 4

Ihanaa - tänään on ollut ihan täysi kevät ainakin täällä päin Suomea! Bussissa istuessa hymyilin sille, kun ensimmäistä kertaa tänä vuonna tunsin kevätauringon lämmittävän kasvoja. Kun on harmaata ja loskaa, sitä ei ees jotenkin huomaa, mutta sit kun sataa vähän lunta ja puut on taas valkosena ja aurinko paistaa, tajuaa kuinka harmaata aiemmin olikaan. Mulla ainakin toi valopallo tuola taivaalla vaikuttaa mielialaan niin paljon - siis voiko kellään olla huono päivä jos ulkona näyttää nii kauniilta? Tervetuloa kevät ja aurinkoiset päivät ♥

Tänään näin myös ihan extempore Maijua ja Nooraa keskustassa koulun jälkeen. Oli kiva nähä näitä maailmanmatkaajia ees näin pikasesti, tytöt kun oli selvinny onnellisesti takasin Suomen maankamaralle. Käytiin räpsimässä muutama kuva kaupungintalon takana ja vaihettiin pikasimmat kuulumiset. Kyllä piristi kivasti näin keskellä viikkoo tämmönen! Kuvattiin tänään myös koulussa välkällä yhet kuvat, mutta aattelin säästää ne ens postaukseen. 

Nyt tuntuu vihdoin siltä, että oon saanu taas kiinni sopivasta postaustahista. Oon huomannu että mulla mieliala vaikuttaa tosi paljon siihen, kuinka usein postailen. Oon halunnu pitää tän blogin mulle - ja toivottavasti myös teille - sellasena hyvänmielenpaikkana, jonne ois kiva kirjotella ajatuksia ja kuulumisia. Jos on kamala kiire tai muuten vaan pää täynnä ajatuksia, ei oikein jaksa postata. Monesti väkisin väännetty teksti kaduttaa jälkeenpäin, eikä sen julkasemisesta tuu hyvä fiilis. Nyt kuitenkin tuntuu kivalle kirjottaa ja jotenki oon saanu jostain lisäenergiaa vähän kaikkeen. Ehkä se on tää kevät - tai sitten tarpeeks pitkät yöunet.

Kivaa loppuviikkoa, mä painun nyt lukemaan enkun sanakokeeseen!

6 kommenttia:

 1. Vitsi miten ihanan piristävä postaus ja ootte kaikki niin kauniita tyttöjä! <3
  ps käy kattoon kans inkkarin.blogspot.fi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Inka! ♥
   Pitääpä käydä kurkkimas!

   Poista
 2. Jos oot halunnu pitää tän sun blogin hyvänmielenpaikkana, niin siinä sää tosiaankin oot onnistunu! :) tää on vaa niiin ihana blogi, varmaan mun lemppari (Lauran blogin lisäks)!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana, kiitos! ♥ tämmönen palaute kannustaa aina niin paljon eteenpäin! Kiitollinen teille :) Toivotaan et osaan jatkossakin pitää tän semmosena positiivisena paikkana!

   Poista
 3. Tuommoset piristää kyllä oikeesti, oli ihana nähä! Toivottavasti pian nähää ihan kunnolla❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä! Ihana tämmönen extempore tapaaminen ♥ Pitääpä järjestää nii et nähtäs!

   Poista