perjantai 4. maaliskuuta 2016

elämä hymyilee

4 3 1 2

Heipskukkuu! Tärkein uutinen heti ekaks: mulla on ajokortti! Kyllä, se keskiviikkonen inssi meni läpi, vaikka en sitä ois etukäteen itekään uskonu. Keskiviikkoaamu oli aivan kamala, en saanu mitään ruokaa alas kun oli nii huono olo, tärisin jännityksestä eikä ekasta matikantunnista meinannu tulla yhtään mitään. Mutta kun pääsin auton rattiin, olinki yhtäkkiä ihan rauhallinen ja ajoin niinku aina ennenki - ja ilmeisesti ihan tarpeeksi hyvin. En virheettömästi, mutta kuitenkin turvallisesti ja rauhallisesti. Ja se riitti - onneksi. Koko loppupäivä meniki sit aivan uskomattomissa fiiliksissä, ja samalta tuntuu oikeestaan vielä näin kaks päivää jälkikäteenki. Niin vapaa fiilis kun voi vaan ottaa auton alle ja huristella minne mieli tekee. Niinku vaikka keskellä viikkoo Kaislalle iltakahville.

Keskiviikkoiltana oltiin sovittu että meen Maijun kämpälle hetkeksi, kun tuo ihana ystävä halus keittää kortin kunniaks kahvit. No, todellisuudessa kun astuin ovesta sisään, vastassa oli Maijun lisäks myös Noora ja pöydässä autokoristeella varustettu mutakakku. Aivan mahottoman ihania ystäviä mulla, kun järkkäävät tollasia yllätyksiä ♥ Oli kyllä sen muutenki mahtavan päivän huipennus tuo pikku ylläri.

Tänään meillä alko vihdoin kauan ootettu hiihtoloma. Käytiin sen kunniaks Maijun ja Nooran kanssa keskustassa kuvailemassa muutamat kuvat, ja löydettiin siinä samalla niin sairaan söpö vaaleenpunanen kerrostalo! On nii hassua, että vaikka mäki oon asunu koko ikäni täällä Kuopiossa, niin silti jatkuvasti tulee vastaan sellasia paikkoja, missä ei oo koskaan tullu käytyä. Ja hienoja sellasia! Tänä iltana suunnitelmissa on käydä vielä hoitamassa työt pois alta ja sen jälkeen suunnata Kaislalle yöksi, nimittäin huomenna me tytöt otetaan auto alle ja lähetään käymään päiväseltään Kiuruvedellä kattomassa poikien lätkäturnausta. En malta oottaa, tulee olemaan varmasti niin huippu loman alotus. Sunnuntaina otetaanki sit suunnaks Kuortane, jossa lomaillaan koko viikko perheen kanssa. Palataan mahollisesti niistä tunnelmista, mahtavaa hiihtolomaa kaikille meille lomalaisille!

  Nyt nautitaan!

6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Ja paljon onnea ajokortista! Toi on kyllä hassua kun itekki löytää kotiseudulta monesti uusia hienoja paikkoja vaikka monta vuotta asunu:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Joo pitäsi ahkerammin harrastaa kotiseutututkimusta ku on nii paljon paikkoja joitten olemassaolosta ei oo ees tienny :D

   Poista
 2. Söpöjä kuvia ja ihana sinä!♥ Onnittelen vielä kerran ajokortista! Ihan niin huippua että sait sen! Mutta oli ihana järkätä sulle yllätys, olit sen ansainnu! Ja mukava oli käydä myös kuvailemassa!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoskiitos ❤ on kyllä aivan huippua ku on kortti!

   Poista
 3. awww söpö talo! ja sä tietenki. nii kivaa jos (kun!!) voidaan nähä <3

  VastaaPoista