tiistai 8. maaliskuuta 2016

ei hullumpaa

1 2 3

Lomaterveiset Kuortaneelta! Täällä ollaan jo kolmatta päivää, ja hyvin sujuu. Miksipä ei sujuis, kun on loma ja hotellihuone omalla saunalla ja keittiöllä ja aikaa vaan olla ja rentoutua? Oon nauttinu näistä muutamasta lomapäivästä ihan täysiä eikä onneks ihan vielä tarvi sanoo heippa tälle ihanan rennolle elämälle. Lomaa on edessä vielä monta päivää ja monenlaista ehtii vielä tapahtua ja on toki jo tapahtunutkin. 

4 5 6

Tultiin tänne Kuortaneelle sunnuntaina, mutta ennen sitä jo ehti tapahtua monenlaista. Perjantaina huristelin illalla Kaislalle ja vielä samana iltana päätettiin lähtee pikkuporukalla käymään notskilla ihan vaan siitä ilosta että oli auto käytössä ja päästiin lähtemään. Käytiin heittämässä puolet porukasta kodalle ja lähettiin vielä Kaislan kanssa käymään abcilla ostamas vähän evästä. Notskilla vierähti vahingossa puoleenyöhön asti, mutta ei haitannu koska loma ja ihanat ystävät! Nukuttiin yö siskonpedissä sulassa sovussa ja aamulla suunnattiin Kaislan ja Maijan kanssa auton nokka kohti Kiuruvettä. Matkalta napattiin vielä Jonna kyytiin ja koko päivä kuluki sit jäähallilla poikia kannustaen ja muutenvaanhengaillen. Mua melkein naurattaa, että saman tien kun oon saanu kortin, oon jo jossain vieraassa kaupungissa kannustamassa poikien lätkäturnauksessa, vaikka en jääkiekosta paljoa ymmärräkään. Mutta ihana kun voi vaan lähtee, ei aina kaikessa tarvi olla niin paljoa järkeekään. Pääasia että on hauskaa, ja sitä meillä kyllä oli.

7 9 8

Eilen käytiin päiväseltään mökillä pyörähtämässä ja innostuttiin riehumaan lumessa koko konkkaronkka. Oli jotenki rentouttavaa pyöritellä pitkästä aikaa lumipalloja ja kasata lumiukkoo, ei sillä niin väliä vaikka ikää on 18 ja pienemmät tekee paljon hienompia lumiheppoja ynnämuita. Täällä Kuortaneellaki tapahtuu joka päivä vaikka mitä kivaa, oon käyny kurittamassa itteäni kahvakuulatunnilla (oli kivaa oikeesti!), kehonkoostumusmittauksessa, UKK:n kävelytestissä ja nauttinu tottakai hyvästä hotelliruuasta ja valkosista lakanoista. Huomenna lähen käymään pikareissulla Seinäjoella ja sen jälkeen loma jatkuu vielä muutaman päivän ajan täällä, ei huonompi loppuviikko siis tulossa! 

Nyt täytyy yrittää saada yks kouluhomma kasaan tässä illan aikana, joten ihanaa lomanjatkoa meille lomalaisille ja tsemppiä kouluaherrukseen muille! 

6 kommenttia:

 1. Oiettä, niin ihanan kuulosta!
  Täällä loma menny yllätystä järkkäillessä, ystävien seurassa, treenaten ja kotona ollen - ei hullumpaa!❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä ihanaa vastapainoo normiarjelle!
   Ei hullumman kuulonen loma sielläkää!

   Poista
 2. Kuulostaapa ihanalta! Nauti vielä viimesistä päivistä siellä! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän tää on ihanaa! ❤ nautin ihan varmasti!

   Poista
 3. niin ihania fiilis kuvia!! iha parhaita <3

  VastaaPoista