tiistai 22. joulukuuta 2015

tontunaskelia

1 2 4 5 3 6 8 7 9

Pitkästä aikaa sekalaisia kuvia sieltä täältä viikon varrelta - tyttöjen kanssa vietetyistä pikkujouluista, lauantaisesta siivouspäivästä, tonttupuuhista, arkisista hetkistä. Oon näiden kuluneiden päivien aikana mm yskinyt keuhkoni melkein pihalle, paketoinu lahjoja kauniisiin paketteihin, selviytyny viimesistä koulupäivistä, käyny kirjastossa lainaamassa elämäni ekan enkunkielisen kirjan, toiminu suurperheen kokkina joulusiivouspäivänä, imuroinu ja luutunnu raivokkaasti ja polttanut kynttilöitä enemmän kun laki sallii. Varsin touhukasta menoa täälläpäin siis näin joulun alla.

Touhun ja tohinan sekaan mahtuu toki paljon myös kivaa, ja yks niistä asioista käytiin tänään iskän kanssa hakemassa poliisiasemalta - nimittäin ajo-lupalappu! Voisko parempaa ennenaikasta joululahjaa ollakaan, nimittäin tätä hetkee oon oottanu viime keväästä asti. Vihdoin ja viimein pääsen ajamaan, jospa se ajokorttikin vielä joskus komeilis lompakossa. Vähän kyllä myös pelottaa, minäkö muka isolla autolla vilkkaan liikenteen joukkoon, minä pikkunen? Mutta taitaa innostus silti olla se päällimmäinen tunne just nyt.

Tää syksy on ollu monella tapaa rankka, varsinkin koulun suhteen kun kurssien vaikeusaste alkaa olla jo melko korkeella ja kirjotettavien aineiden syventävät kurssit vaatii todellista syventymistä ja pitkäjänteistä työskentelyä. Ei oo varmaan kenellekään täällääkään jääny epäselväks, että oon välillä ollu ihan turhautumispisteessä koko koulunkäyntiin eikä yhtään mikään muu kuin nukkuminen oo kiinnostanu. Aina on kuitenkin jostain löytyny jotain positiivista, jonka voimalla oon jaksanu punnertaa eteenpäin. Kyllä tää loma silti tulee erittäin tarpeeseen, jospa sitä osais vähän nollata aivoja ja kerätä voimia vaativaan kevääseen ja uusiin haasteisiiin. Siinä mun joulun tärkein tavote.

Ihanaa ja ansaittua joululomaa ja joulurauhaa kaikille teille ihanille lukijoille, jotka aina jaksatte piristää mun päivää ja tsempata eteenpäin - olette kullanarvoisia ♥

16 kommenttia:

  1. Ihania noi kuvat!♥
    Voin samaistua paljonkin nuihin sun fiiliksiin. Koko päivä tänäänkin leivottu pipareita ja torttuja, ja en sitten en yhtään tykkää leipoa pipareita!!! Aluksi sekin on kivaa, mutta pikkuhiljaa alkaa aina tuntumaan, ettei se taikina lopu koskaan! Mutta niin vaan saatiin piparit ja tortut paistettua.. Huomenna odottaa sitten joulusiivous. No, ompahan tuplasti hyvä mieli aattona, kun siisti talo ja leipomiset leivottu.
    Ihana että sullakin nyt joululoma!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ♥
      Meillä tuo leipomisurakka taitaa olla eessä vielä huomenna, mutta eipä kyllä haittaa kun en oo ite tainnu leipoo vielä ainoitakaan pipareita! Oon kyllä syöny sekä valmiita pipareita että taikinaa mutta varsinaiset leipomispuuhat on kyllä tainnu jäähä :o Mutta niimpä, on sit kiva hiljentyä joulun viettoon ku on talo siisti ja herkkuja leivottuna ♥

      Poista
  2. Ihanan tunnelmallisia kuvia! <3 :) Huippua lomaa sulle, muista nauttia ja rentoutua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ♥ Ja sitä samaa, loma on rentoutumista varten ♥

      Poista
  3. Oli ihana kun tulit meiän seuraks viikonloppuna.♥
    Ja ihana postaus, aja varovasti! ;) ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kivaa käydä pitkästä aikaa!♥
      Kiitos! Yritän ajaa (ja olla jatkossa törmäilemättä aurauskeppeihin hups xd) :D

      Poista
  4. Mitä aineita meinaat kirjottaa?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Psykologian, pitkän matikan, enkun, ruotsin, äikän ja ehkä terveystiedon :) Terveystieto on vielä vähän harkinnassa että jaksanko kirjottaa, mutta käyn ainaki ne kurssit!

      Poista
  5. Tää postaus oli jotenki tosi kiva! Noista kuvista välittyy ihana joulufiilis. Hyvää joululomaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos! :) Ja hyvää joululomaa sulle kans!

      Poista
  6. Mihinkä englanninkieliseen kirjaan lopulta päädyit? :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nappasin sieltä hyllystä vaan jonkun, joka kuulosti edes jollain tapaa kiinnostavalta :D eli Kate Kerriganin The Miracle Of Grace.

      Poista
  7. Ihania touhukkaita ja jouluisia kuvia ♥ ja hyviä ajeluhetkiä sulle! Ajaminen on välillä turhauttavaa, pelottavaaki joskus ja kivaa myös, mutta se fiilis ja vapaus sitte ku se kortti on vihdoin saatu :D
    Hyvää joulua teiän koko perheelle ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitän ♥ Joo varsinkin pelottavaa, siis mä suorastaan tärisin kun pääsin siihen rattiin :D Eikä iskä tietenkään helpolla päästäny ees ekalla kerralla, vaan heti piti peruutella pimeellä parkkipaikalla ruutuun xd Mutta sitä korttia ja vapautta ootellessa!
      Kiitos ja samoin ♥

      Poista
  8. onneks joku on innoissaan ajamisesta... joku toinen ei nimittäin oo. siis ei yhtää kiinnostais opetella mitää juttuja xd pakko. tää postaus meni jotenki ohi multa o.o mutta siis jälleen oikeenki mukava postaus ja ihanaa ja rauhallista joulua<3 kerro terkkuja kaikille ihanille tyypeille sinne teille, varsinkin pikkumiehelle sata halia ja pusua! ja naurattaa toi ku sanoin et rauhallista joulua koska uskon että teiänkää perhees ei melulta säilytä mitä ny teitä tunnen ahahah xdd se hetki kun pukki tulee on kyl ainaki jotai korviahivelevää..."kato mifä mä sain jes mä sain tän tää om mun pakettti tää on ton, sainko mä enemmän vielä lahjoja" ymsss xddd lämpimiä jouluhaleja toivottaa väsynyt nuhanenä tonttu täältä tuurista (jossa ei muuten oo lunta :(())

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh no nyt kun alkaa jo jotain oppiakin, niin alan myös innostua tosta ajamisesta itessään, mutta eniten oon innoissaan sit siitä vapaudesta ja muusta mitä ajokortti mahollistaa :D En oo mikään hurjapää joka nauttis vauhista ja menosta joten toi ajaminen on mulle enemmänkin väline johonkin muuhun xd
      Kiitoskiitos ja kerrohan terveisiä takasin kaikille sinne ♥ Ja joo, melulta ei säästytty mutta ehkäpä toi toivotus autto jotai koska ihmeen rauhallinen aatto oli meillä! Suorastaan hiljasta hetkittäin :D Mutta toi pukkihetki on kyllä aina omanlaisensa näytös xd
      Jouluhalit vastaanotettu ja lähetetty takas sata paranemishalia ♥ Ei täälläkään enää oo lunta..

      Poista