perjantai 18. joulukuuta 2015

1 2 3
4 5

7
6
8

Hei, perjantai on täällä! Ja viimenen viikonloppu ennen joulua ja joululomaa. Toisin kuin monella muulla paikkakunnalla, me täällä Kuopiossa ei päästy ihan vielä joululoman viettoon vaan se päivä koittaa vasta ens viikon keskiviikkona. Ja mikäpä sen mukavampaa, kuin se että meillä esimerkiks on maanantaina ruotsin verbikoe niistä tuhannen epäsäännöllisistä verbeistä. Mutta ei vaivuta epätoivoon, kyllä se lomakin sieltä vielä joskus tulee. Ja kestääkin sit ruhtinaalliset kaks viikkoa, kuinka ihanaa.

Onneks jouluista mieltä pirstää se, että täällä on valkonen maa! Toivo valkeesta joulusta elää ainaki mun mielessä, ois niin ihanaa päästä nauttimaan taas kunnon lapsuuden joulusta ja ulkoilusta pulkkamäkineen ja lumiukkoineen. Eilen kävin ostamassa viimesetkin joululahjat, joten enää ei oo ressiä niistäkään. Tule joulu kultainen, kuten papalla on tapana sanoo.

Tätä iltaa lähen pian viettämään Nooralle pienimuotosten pikkujoulujen merkeissä, joten hauskaa tulee varmasti olemaan. Oon erityisen onnellinen siitä, että tän syksyn ja alkutalven aikana oon saanu viettää paljon enemmän aikaa ystävien kanssa kuin koskaan aiemmin. Illanistujaiset ystävien kanssa ja sata sydäntä.

Rauhallista joulunalusviikonloppua ♥

4 kommenttia:

 1. voi linkki ikävä vaa kasvAA kun näitä luen ja kuvia katon. onneks nähää pia ♥♥ oot nii söpö ja kiva bansku siis banneri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Lurmuru, oot niin ihana ❤ onneks tosiaa nähää pian, siis melkei viikon päästä jo?! Jee!
   Kiitos paljon ❤

   Poista
 2. Ihana postaus ja aivan ihania noi kuvat! Oli tosi mukava nähdä sua:)<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän❤ oli kivaa et kerettii nähä viel ennen joulua!

   Poista