perjantai 25. joulukuuta 2015

vilinää vilskettä kuisketta suhinaa

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Joulutervehdys ♥ Nyt on aatosta taas selvitty ehjin nahoin (vaikka välillä kyllä tuntu että maha ratkee) ja siirrytty ihanan pitkien yöunien jälkeen joulunpyhien rauhaan. Tää aatto oli ihanan tapahtumarikas ja samalla myös yllättävän rauhallinen. Käytiin heti aamusta ulkona, kun läheisen heppatallin tontut ratsasti 20 hevosella meiän talon ohi ja kävi toivottamassa hyvää joulua. Myöhemmin käytiin myös torilla leikkimässä karusellilla ja näyttämässä pikkusille jouluikkunoita. Vuoden ekat pulkkamäetkin tuli laskettua ja punaset posket hankittua! Muuten päivä eteni normaalin kaavan mukaan jouluruokineen ja puuroineen, saunomisineen ja pukin käynteineen. Illalla käytiin vielä kirkossa ja sit saikin painua väsyneenä mutta onnellisena nukkumaan.

Ajoin eilen myös ekaa kertaa autolla liikenteessä (parkkipaikalla oltiin käyty jo aiemmin harjottelemassa kerran) enkä kyllä ois vielä alkuviikosta uskonu että sekä minä että auto voidaan selvitä ehjinä tuolla liikenteessä. Mutta niin vaan vaihtelin vaihteita ja painoin kaasua ja huristelin kotia asti ja onnistuin sammuttamaan auton vaan kerran. Äsken käytiin taas ajamassa ja on niin huippu huomata miten ajovarmuus lisääntyy joka kerta ja koko ajan oppii jotain uutta. Ihan vielä en loistokuski oo mutta pyrkimys on kova tulla sellaseks vielä jonain päivänä.

Tällä hetkellä olo on ihana rento ja rauhallinen. Vihdoin on loma ja saa nollata aivot ihan täysin ja keskittyä vaan rentoutumiseen ja kivaan tekemiseen. Viimenenkin joululahja valmistui ajoissa (edellisenä iltana heh) joten enää ei ole stressiä niistäkään eikä mistään muustakaan. Huomenna suunnataan taas pohojanmaalle mummolaan ja mökille, jonne jäänkin sit muutamaks päiväks ja jatkan sieltä suoraan uudenvuoden viettoon Lauralle. Synttäritkin on jo viikon päästä ja ollaan suunniteltu Violan kans niin huikeita yhteissynttäreitä, että en melkein malta oottaa :D Kivaa tekemistä siis riittää, joten tästä lomasta tulee niin paras ♥ Toivottavasti teillä on ollu yhtä ihana jouluaatto ja osaatte ottaa rennosti nää lomapäivät!

10 kommenttia:

 1. I H A N A. ♥ tämä ja joulu & kuvat.
  PS. täällä yks malttamaton joka jo haluis myös autonrattii!! xd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja niimpä! ❤
   Haha etpäs pääse ennen ku mulla on kortti xd

   Poista
 2. ihania kuvia&ihana hyvänmielen postaus!

  VastaaPoista
 3. ihana postaus kertakaikkiaan! kuvis on fiilis nii kohillaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän ❤ ihanaa jos fiilis välittyy sinne asti :3

   Poista
 4. hahaa mitkä yhteissynttärit tulossa 😄😉 tässä vietän viimestä päivää alaikäsenä.. mut ihania kuvia! ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep!! Pidetää suunnitteluhetki wapissa täs joku päivä!
   Kiitos ja paaaaaljon onnea sulle vielä ♥

   Poista
 5. Aivan ihania kuvia, täynnä ihanaa tunnelmaa♥

  VastaaPoista