keskiviikko 2. joulukuuta 2015

rättipoikki

1 2 3

Huh. Hengissä. Puoltoista viikkoa, jokaikinen ilta ja päivä takapuoli penkissä kiinni ja nenä kirjassa. Seittemän koetta, arviolta kuussataa sivua opiskeltavaa tekstiä. Huonosti nukuttuja öitä ja huonovointisia aamuja. Stressinäppylöitä naamassa ja hiukset sotkunutturalla kolmattatoista päivää putkeen. Mutta hengissä. Rättipoikkiväsyneenä..

Viimeset päivät on kulunu  h i t a a s t i . On tuntunu siltä, että tää päivä ei koita koskaan. En osaa sanoo miks tää koeviikko tuntu jotenki erityisen raskaalle, mut välillä olo oli sellanen et ois vaan tehny mieli mennä lattialle makaamaan ja vetää vuosisadan kamalimmat itkupotkuraivarit. Vaikka nukuin joka yö vähintään kaheksan tuntia, tuntu et se väsymys ei vaan lähteny mihinkään. Iltasin unta sai ootella vähintään tunnin vaikka silmäluomet meinas painua kiinni jo seittemän maissa. Että niitä kirjotuksia ootellessa.

Mutta niinkun aina ennenkin, tästäki koeviikosta selvittiin (kunnialla?) ja nyt olen taas vapaa. Huomenna alkaa uus jakso, ja sehän tarkottaa samalla uutta alkua. Ja uudet alut on aina kivoja. Nyt vielä erityisen kiva, kun jakso on tähänastisen lukiohistoriani helpoin, ja mun kauan oottama psyka on tehny paluun mun lukkariin. Tän tulevan jakson aikana tulee myös tapahtuu ihan sikapaljon kaikkia kivoja asioita, kuten nyt ihan ekana joulu ja heti kivana kakkosena uusvuos ja MUN SYNTTÄRIT. Kyllä, tasan kuukausi aikaa täysi-ikäisymiseen. Hui. Autokoulukin pääsee ehkä vihdoin ja viimein alkamaan (minusta riippumattomista syistä se on aina vaan lykkääntyny) ja vuoden pimein aikakin alkaa olee pian takana jos ja KUN pian saadaan lumi maahan. Odotan enemmän kuin innoissaan tän jakson mukanaan tuomia juttuja, niiiiin kivaa.

Tänään käytiin koeviikon loppumisen kunniaks perinteikkäästi kahvilla, tällä kertaa Violan ja Veeran kans. Istuttiin kahvilassa varmaan yli tunti ja nautittiin siitä ajatuksesta, että kaikki velvollisuudet oli ohi tältä erää. Kahvilareissun jälkeen käytiin vielä Violan kans nopeesti pyörähtämässä Carlsonilla ja mä innostuin ostaa itelleni uudet Marimekon lakanat. Siis mähän oon tunnetusti ihminen, joka ei koskaan osta mitään, mutta kun oli alle puoleenhintaan niin en vaan voinu vastustaa kiusausta. Laitetaan sit vaikka koeviikon piikkiin - oon ne lakanat ansainnu. Materialismionnellisuus ♥

Nyt ois asiaa kyllä vaikka ja kuinka, mutta taidan jatkaa seuraavalla kerralla ettei veny aaaivan liian pitkäks. Ihanaa alkanutta joulukuuta teille ♥

4 kommenttia:

 1. ei oo ihme jos oot vähä rättipoikki. huhhuh. siis mulla on samaa välillä et vaikka nukun 8h ja hyvin , oom silti aamusin välillä aivan järkyttävän Väsyny, enkä yleensä ees torkuta mut kappas torkuttelen tolloin viimeiseen asti xd tää pimeys varmaa tekee sen et nukuttaa hirveesti.
  <3hali

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin kai, kiitos perfektionismin :/ Mutta onneks pahin on nyt ohi ja uus jakso alkanu!
   Mulla kans just toi! Pyrin joka yö nukkumaan sen 8-9h mutta silti aina vaan väsyttää. Mä en kyllä harrasta torkuttelua yhtään koska tiiän et sit väsyttää vaan kahta kauheemmin :D mutta jep, pimeys on varmasti yks iso tekijä täs. Onneks täs jaksos mulla on yks ainut kasiaamu nii saa nukkua!! *_*
   ♥hali takas ♥

   Poista
 2. Mulla sama juttu, toi koeviikko meni vaan n i i i n hitaasti. Kiitos tän kamalan flunssan joka ei vielkää oo suostunu lähtee veks.
  Mutta nyt se on ohi!! Hyvä me.❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jep.. tuntu ettei loppua näy koskaan vaan aina oli uus koe eessä. Mutta siitä selvittiin!

   Poista