sunnuntai 29. marraskuuta 2015

suorastaan surkea

1 2 3

Surkea bloggaaja ilmottautuu! Siis oikeesti, lähes viikko avaamatta bloggeria, koskematta kameraan, kirjottamatta sanaakaan muuhun kuin koepapereihin. Mutta mä puolustaudun - jotain mun viime päivistä kertoo ehkä se, että avasin tän koneen nyt ensimmäistä kertaa sitten perjantain äikänkokeen enkä kyllä koko tällä viikollakaan ehtiny tähän paljon koskea. En kyllä muista millon viimeksi koeviikko ois saanu mut näin eristäytyneeks. Ainoat kuvatkin tältä viikolta on noi muutama surkee räpsy eilisestä Iisalmen joululauluillasta, jonne lähin koeviikosta huolimatta.

Olin siis eilen alottelemassa adventinaikaa Iisalmessa perinteisessä joululauluillassa. Ootin tota iltaa koko viikon, koska en ollu koskaan aiemmin päässy sinne millon mistäkin syystä. Oli niin ihana laulaa joululauluja lähes täydessä kirkossa, nähä ystäviä ja ottaa samalla pieni irtiotto tähän koeviikkoarkeen. Teki erittäin hyvää ♥ Muuten kun tää viikko on kulunu lähes samalla kaavalla päivästä toiseen: aamulla kokeeseen, iltapäivällä kertaustunti, kotiin lukemaan, nukkumaan. Ja aamulla koko ruljanssi alusta. Yhtenä päivänä poikettiin kyllä Violan kanssa vähän kaavasta ja mentiin kodin sijasta kirjastoon lukemaan. Niin ihana hiljaisuus!

Viime postauksen lumiset maisemat on muuten yks muisto vaan enää tällä hetkellä - ei tietookaan lumesta näillä leveyspiireillä. Sateista harmaata loskakeliä vaan. Mitäpä muutakaan Suomen marraskuussa. No, toivotaan että tiistaina alkava joulukuu tois mukanaan ees himpun verran joulusempia maisemia ja uus jakso sais mutkin taas eloon. Tällä hetkellä olo kun on kaikkea muuta paitsi eloisa. Mutta voiton puolella ollaan, enää kolme seittemästä kokeesta jälellä!

Ihanaa ensimmäistä adventtisunnuntaita ja alkavaa adventinaikaa! ♥ Toivottavasti siellä ruutujen toisella puolella fiilikset ois vähän pirteemmät kuin täälläpäin.

10 kommenttia:

 1. Täällä ei oo myöskään yhtään pirteet fiilikset.
  Ääni on iha lähteny ja nenä vuotaa 24/7 + viikonlopu aikana tullu univelka (koska eilen vähän venähti maikin luona) ja koeviikko ei oo kovin hyvä yhistelmä. Niin eloton olo ja tuntuu ettei ois ees heränny vielä xd
  Mutta se siitä valituksesta. Tsemppiä lukemiseen ja oli ihana nähä eilen❤️ Kyllä me selvitään tästäkin koeviikosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on vissii tää koeviikko mikä saa fiilikset vähä alaspäin mutta kyllä tää tästä! Kyllä tästä selviää ku on aina ennenki selvinny.
   Kiitos tsempeistä ja samoin ♥

   Poista
 2. Oi että, oispa ollu itekkin kiva olla eilen Iisalmessa. Mikä onkaan parempaa ku joululaulujen laulaminen täydessä ja tunnelmallisessa kirkossa!
  Täällä ei oo kyllä paljoo pirteemmät filikset, hommaa vaan rittäis loputtomiin, kouluhommien ja keskiviikkona siintävän tutkinnon kans.
  Onneks tänään on 1. adventti, joten ihan pian on joulu! ü

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä oli niin kiva tunnelma ja huomas et ohjelmaan oli panostettu! Tykkäsin ❤
   Joo kouluhommat ei kyllä lopu koskaan, aina on joku keskeneränen projekti tai koeviikko. Mutta toisaalta, vapaaehtosesti tonne lukioo on menty :D tsemppiä sulle tutkintoon, mää muistan nii sen fiiliksen ku meinaa pyörtyy siit jännityksestä..

   Poista
 3. tunnelmallisia kuvia! toi laulu juttu kuulosti nii siistiltä :) joo täälä kans vettä sataa taivaan täydeltä ja lunta ei oo pisaraakaa. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siel oli ihanan tunnelmallista sielä kirkossa! Harmi vaan et valo ei meinannu riittää kuvaamiseen. Mut oli kyllä upee ilta ❤
   Taitaa olla sama vika joka puolella suomee.. jospa jouluks saatais taas lumi maahan!

   Poista
 4. ai että mikä tunnelma noissa kuvissa! <3

  VastaaPoista
 5. Oli ihan mahtava nähdä sua! Ja niinku aiemmissa kommenteissa on sanottu niin tosi tunnelmallisia noi kuvat ja ne jotenki antaa just sen oikean ihanan fiiliksen mitä siellä oli.<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli niin ihana pitkästä aikaa nähä ees näin nopeesti! Vaikka eihän tuolla kyllä oikein mitään pystyny juttelemaan mut ees jotain ♥ Kiitän!

   Poista