torstai 15. lokakuuta 2015

vähän niinku kivaa

8 9 2 1 A 7 6 5 4 3 10 11 E F D C B 12

Jos pitäis sanoo kolme sanaa näistä kuluneista kolmesta päivästä, ne ois kiitos rakkaat ystävät. Niinkun kuvien perusteella voitte ehkä jo päätellä, meillä oli aivan niin huiput päivät tyttöjen kans täälä ja ehittiin tehä tosi monenlaista. Meitä snapchatissa seuraavat varmaan tietääkin jo, että käytiin mm. Matkuksessa jalkojentappokierroksella, keilaamassa, kirpparilla, puistossa pikkusten kanssa (Jenna taas nii hienosti perhebussilla meijät sinne kuskas), IKEAkierroksella ja eilen illalla käytiin vielä Kuopion keskustassa kävelemässä ja kahvilassa istuskelemassa. Silti jäi vielä ainaki puoli Kuopioo näyttämättä tytöille, mutta jäipähän ainaki seuraavaanki kertaan jotain uutta näytettävää. Ois ollu hauska käydä vaikka Puijolla retkellä, mutta kun aika oli rajallista ni ei mitenkään sinne enää revetty.

Mietin näitten päivien aikana monta kertaa miten onnellinen oon ku saan omistaa tämmösiä ystäviä. Jo maanantaina kun tytöt tuli, röhnötettii täälä lattialla yhes läjäs ja naurettiin jollekin nii sakeelle jutulle että mietin jo sillon et mitähän juttujen taso on sit muutaman päivän päästä. On vaan niin ihanaa, kun voi aivan vapaasti selittää mistä vaan aiheesta eikä tarvinnu miettiä että mitähän noikin aattelee. Ja kun syötiin, ruuat hoitu pöydästä kaappiin ja tiskit tiskikoneeseen kuin itestään. Ei tarvinnu ressata että voinkohan nyt nostaa tän leipäpussin tohon pöytään vai pitääkö ne leivät asetella hienosti lautaselle. Tai että oiskohan toi kurkku pitäny sittenki pilkkoo valmiiks. Itsepalvelusysteemi toimi ja sopu sijaa anto yöllä kun tungettiin kaikki viis samaan huoneeseen nukkumaan. 

Vaikka ehittiinkin käydä monessa paikassa ja touhuta monenlaista, pysähyttiin silti välillä rinkiin pianon äärelle laulamaan joululauluja, sammutettiin valoja huoneesta ja mietittiin tulevaisuutta tai ihan vaan oltiin paikallaan ja otettiin iisisti. Ei haluttu liikaa suunnitella, vaan tehtiin aina fiiliksen mukaan mitä millonki huvitti. Nyt kun tytöt on jo matkalla kotia päin, voin sanoo että oon onnellinen. Näistä päivistä, näistä tytöistä ♥

Kuvat © mä, Laura ja Mamba

PS. Nyt kun mainitsin tuola jossain välissä snapchatin, niin voisin kertoo että mut löytää sieltä nimimerkillä linkkiii niinkun instastakin. Jos siis kiinnostaa mun päivittäiset meiningit niin käykäähän lisäämässä!

10 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! teillä oli varmasti niiiiin kivaa <3 -jenni

  VastaaPoista
 2. <3aiva huikeeta. kiitoskiitos PALJON.

  VastaaPoista
 3. Ihanankuulonen kolmipäivänen ollu teillä & ihania kuvia *_*!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli kyllä nii kivaa! ♥ Kiitos :)

   Poista
 4. aivan mahtava reissu oli kyllä ❤️ teillä oli niin rentoa ja kotosta. oli siisti nähä Kuopioo ja tehä kaikkee hauskaa parhaalla porukalla! kiitos ihan hirveesti ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep ♥ Oli nii kivaa ku kävitte! Onneks jäi jotain näytettävää viel ens kertaanki ni saan teiät viel uuestaanki tänne heh ;)
   Kiitos teille vaa ♥

   Poista