sunnuntai 11. lokakuuta 2015

★♥★♥★♥★♥★


1 2 3


Heippa taas! Tulipa heitettyä viikonlopun mittanen reissu Lapinlahelle Maijun luokse ja samalla alotettua loma aika ihanalla tavalla.  Ollaan puhuttu koko syksy että mun ja Kaislan pitäis mennä käymään Maijun kämpillä ja nyt vihdoin sitte sopi aikataulut kaikilla yhteen. Perjantaina käväsin vielä koulussa hakemassa kokeet takasin (ilosia yllätyksiä!) ja kiidin sen jälkeen kauheeta kyytiä Matkukseen että ehtisin käyä vielä kotonaki ennen ku piti hypätä bussiin. Ostimpa muuten samalla reissulla ehkä maailman mukavimman neulemekon josta saatte kyllä kuviakin tässä joku päivä.

Tultiin Maijun kämpälle perjantaina iltapäivästä ja se ilta meni siinä rennosti jutustellen ja teetä kynttilänvalossa hörppien. Nautin niin paljon kämpän hiljaisuudesta ja siitä et saa tehä mitä haluaa ja millon haluaa. Lauantaina polkastii yhessä kauppaan ja laitettiin hyvää ruokaa, pyörähettiin uudemman kerran kaupassa ostamas karkkia, rentouduttiin pimeessä huoneessa kasvo- ja jalkahieronnalla ja sytyteltiin taas kynttilöitä pimeen tultua. Piilotettiin kännykät keittiön kaappiin kaurahiutalepaketin taakse ja istuttiin rauhassa iltaa keittiönpöydän ääressä jutellen syvällisiä. Kolme tuntia vierähti tosta noin vaan ja pian huomattii et hups ei olla katottu kännykkää koko iltana. Oli niin parasta. Harvoin pääsee nii hyvin jutunmakuun et vahingossa istuu samas paikas monta tuntia ja huomaa ajankulun vasta siinä vaiheessa ku kynttilät alkaa sammua yks toisensa jälkeen.

Tää loma alko siis aika mahtavalla tavalla mun osalta ja jatkuu todennäkösesti yhtä mahtavana kun huomenna pohjanmaan tyttöset huristelee tänne mun seuraks muutamaks päiväks. Mulla käy oikeesti tosi harvoin kavereita täälä kotona ku oon ite aina vaan reissussa joten ihan kiva välillä näinki päin! Tätä reissua on suunniteltu viime uudestavuodesta lähtien joten nyt onkin jo ehkä sen aika toteutua :D Mutta palataampa taas, todennäkösesti jäätävän kuvatulvan kera muutaman päivän päästä (voitte kuvitella mitä tulee meijän muutamasta seuraavasta päivästä kun porukassa sattuu olemaan kolme bloggaajaa xd). 

Rentouttavaa syyslomaa meille lomalaisille ja tsemppiä kouluaherrukseen muille!

PS: Kuvituksena palasia mun tiuhaan päivittyneestä snapchatista viikonlopun ajalta (ja muutama muu kännykkäkuva).

6 kommenttia:

 1. Huippua ku pääsitte käymää maikin kämpällä, se on nii ihana paikka. ♥
  Voin kuvitella kuin ihanan rentoo teillä oli, ainaki snäpin ja wapin perusteella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep kiva et vihdoin saatii järjestyy vaikka eka näytti siltä että ei taaskaan onnistu. Oli kyllä ihanaa ja rentoo ♥

   Poista
 2. IHANA!♥ Oli super ihanaa kun kävitte. Pitkästä aikaa sai nauraa aivan täysillä ja aidosti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojep! Ainaki tuli naurettua ja paasattua ihan riittämiin :D ❤

   Poista
 3. 65km vielä, täältä me tullaan! äsken könnättii raktorin takana ja nyt hetkeks pysähyttii p-paikalle jalottelee xd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jejj! Ootan täälä innoissaa (lue, en meinaa nahoissani pysyä)! Koittakaahan löytää perille ❤

   Poista