sunnuntai 18. lokakuuta 2015

ylisosiaalinen

alinaaukki 1 ALINA alinalinkki C ALINA1 B D 3

Hups hei, sinne meni syysloma. Ihan vastahan se alko, mutta toisaalta oon kyllä ehtiny tehä niin monenlaista että tuntuu niinku tää loma ois ollu pitempiki. Nyt ollaan joka tapauksessa jo sunnuntaissa, ja huomenna pitäis palata takas koulunpenkkiä kuluttamaan. Tuntupa äsken hassulta kaivaa koulukirjat esille ja alkaa tekemään läksyjä! Kummasti oli unohtunu retoriset tyylikuviot ja matikan muistikaavat - loma on ilmeisesti tehnyt tehtävänsä. 

Tää loma on kyllä ollu yks sosiaalinen kavereidennäkemisputki, oon nimittäin nähny yhteensä seittemää kaveria tän loman aikana, enkä oo ehtiny olla ainuttakaa päivää ihan yksin kotona rauhassa (vaikka olikin alunperin tarkotus viettää koko loma niin, krhm). Viime viikon perjantaina lähettiin heti loman alkajaisiks Kaislan kanssa sinne Maijulle, maanantaina tuli tytöt pohojanmaalta, torstaina tyttöjen lähettyä tuli meijän serkut kylään ja Alina jäikin sit meille muutamaks yöks kun nähään niin harvoin. Eilinen meni kokonaan kolmea pikkupoikaa hoitaessa ja siinähän se loma sit olikin. Ei oo paljoa ehtinyt hengähtää sanon mä. Mutta en todellakaan valita, on ollu just niin ihana loma. Kyllähän sitä ehtii nukkua ja levätä sit kouluviikkoina.

Kaiken tän sosiaalisuuden ja touhottamisen jälkeen on tuntunu erittäin hyvälle olla tänä aamuna ihan vaan yksin, nukkua niin pitkään ku huvitti, hiippailla pinkissä yli-isossa hupparissa ja legginseissä ympäri taloo, kuunnella rauhallista musiikkia ja muokkailla kuvia. Noi kuvat muuten otettiin Aukin ja Alinan kans perjantaina, ja jotenki tykkään niistä tosi paljon! Oli nii kivaa kuvata kun sai ihan rauhassa keskittyy vaan siihen ja ympärillä oli hiljanen metsä. Mun ottamista kuvista erityisesti tykkään tosta ekasta ja sit vikasta. Jotenki niissä vaan on kiva tunnelma, joka sopii just siihen kuvaan. 

Nyt täytyy lähtee laittautumaan ihmisen näköseks, joten palaillaan!

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kaunis kiitos myös muiden kuvaajien puolesta! ♥

   Poista
 2. ihana postaus jälleen kerran! ja kuvista lemppareiks nousi heti eka ja seiska, jotenki tosi kivoja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ♥ Mä kans jotenki tykästyin tohon ekaan ja on toi seiskakin ihan jees!

   Poista
 3. Komppaan siniä ja lauraa, aivan ihania kuvia! ♥

  VastaaPoista