torstai 22. lokakuuta 2015

tuulisia syyspäiviä

1 4 3 7
©Laura

5 6 2

Tähän viikkoon on mahtunu paljon ihan tavallista arkista eloa. Sotkunutturapäiviä, villasukkapäiviä, mikävaantuntuumukavalta -päiviä, kaulahuiviinkääriytymispäiviä. Pilatestuntia, iltalenkkiä, läksyjentekohetkiä, extempore -teehetki ystävien kanssa. Bussipysäkillä melkeinjäätymistä, vihdoin valmistuneista lapasista iloitsemista, mukillinen kaakaota kesken koulupäivän. Vähän neulomista välitunneilla ja rentoutumista iltasin. Puhtaisiin lakanoihin saunanraikkaana käpertymistä. Sitä elämää.

Eikä mulla oo mitään valittamista. Tää arki maistuu just nyt. Rakastan syksyä just sen takia, että sillon saa olla niin rentona kun vaan on, saa luvan kanssa kääriytyä villahuiviin ja viltteihin, hiihdellä pitkin koulua villasukissa (mun tavaramerkki nykyään!) ja istua sisällä tuijottamassa vesisadetta. Vaikka eniten rakastankin niitä kuulaita ja kauniita pikkupakkasaamuja, niin en valita myöskään sateesta ehkä joskus ihan vähän. Oikeenlaisella pukeutumisella ja asenteella selviää myös näistä tuulisista ja sateisista kaamospäivistä. Iloa löytyy, kunhan sitä vaan osaa etsiä.

Mua on viime päivinä ilahuttanu myös uus oranssi laukku, jonka vihdoin raaskin ostaa syyslomalla, kun se roikku kaupan hyllyssä niin yksinäisen näkösenä ja -50% -lapulla varustettuna. Miten voikin yksi yksittäinen asia piristää niin paljon? Ostan tosi harvoin mitään uutta, mutta näköjään välillä kannattaa vähän repästä ja pistää rahaa palamaan, kun kerran siitä voi saada näin paljon iloa arkipäivään. Jos totta puhutaan niin ostin vähän muutakin, nimittäin parissa viime postauksessakin näkyneet mekot. Materialismionnellisuus ♥

Ihanaa loppuviikkoo, ottakaahan rennosti ja nauttikaa syyspäivistä! ♥

--kuvat on viimesten viikkojen aikana kertyneitä julkasematta jääneitä otoksia sieltäsuntäältä--

10 kommenttia:

  1. tykkään jotenki nii tosta sun kuvasta jonka nappasin, tosi söpö oot. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehee se on vähä sellane ''hups mitä tuli tehtyä'' -kuva :D Mut kieltämättä jotenki söpöt värit siinä! Ja kuvaaja tietty ♥

      Poista
  2. Ihania kuvia ja huippu pirteä postaus!<3

    VastaaPoista
  3. Voi miten ihania kuvia, aivan mahottoman suloisia tyttöjä sielä taas! <3

    VastaaPoista
  4. Oot aina niin ihanan positiivinen! Oot monesti antanu mulle paljon paremman fiiliksen. Kiitos sulle, jatka samaan malliin!:) ja tosi kivoja kuvia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ää apua miten ihana kommentti! Tämmöset saa aina itelläki suupielet ylöspäi - kiitos siis sulle vaan :)

      Poista
  5. Sulla on tosi kiva blogi! Eksyin tänne kaverin blogin kautta pari viikkoa sitte ja näköjään tänne jäin :D Hirveen mukava lukea tämmöstä blogia josta oikeen huokuu sellanen lämmin positiivisuus. Kirjotat ihanasti ihan arkipäiväsistä jutuista ja kuvat on hienoja. Hyvä sä, jatka samaan malliin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ihana kuulla, kiitos hirmusesti ♥ Kivaa että eksyit! Hymyilen vaan täälä nii lujaa tälle kommentille, apuaa ihana! Tää on just se, mitä mä haluanki että mun blogista huokuu - jotain siis oon ilmeisesti tehny oikein ja se on aina ihana kuulla :)

      Poista