maanantai 26. lokakuuta 2015

ai mikä maanantaifiilis?

1 3 2 5 6 4 7 8 9

Maanantai. Kello soi aamulla 6.30 niinkuin aina kasiaamuna. Katon ulos ja totean et jaahas, sataa taas vettä. Vetäsen ulos lähtiessä kumpparit jalkaan ja otan sateenvarjon kaveriks. Aika ankee maanantai.

Mutta hei, eihän toi teksti ja kuvat nyt oikein täsmää? Niimpä. Ankee maanantai muuttu kertaheitolla ihanaks kun astelin viimesen oppitunnin jälkeen koulun ovista ulos ja keli oli muuttunu mitä parhaimmaks. Aurinko! Voiko olla parempaa maanantain piristäjää?

Päätin bussissa istuessa et kunhan pääsen kotia, nappaan kameran mukaan ja lähen mettään tyhjentää aivot kaikista ajatuksista. Ja niin tein. Hyppelin pitkin mettää ja räpsin kuvia sieltätäältä, leikin itselaukasimella ja hymyilin. Seurauksena punasten poskien ja jäätyneiden näppien lisäks iloinen mieli ja rutkasti lisävoimaa läksyjen tekemiseen. Kannattaa kokeilla - lupaan että toimii.

Onnellinen.

peeäs. Noissa kuvissa näkyy muuten se tikkitakki jonka mainihin eilisessä postauksessa! Täydellinen just näihin keleihin.

16 kommenttia:

 1. <3 piristi ihanasti tää.
  mulla on ollu jotenki vähä ankee maanantai. tai ei sillee mut tää korva on nii kipee ja koko aja suhisee. toivottavasti huomenna pääsen lääkärille. sit aloim leipoo suklaapiirakkaa meiä huomiseen nuorten iltaan, kunnes taikinan tehtyäni tajusin et meillä ei oo kun kaks matalaa peltiä kämpällä?! öö mitä ihmettä. tein sit matalaan peltii ja kai siitä iha hyvä tuli, mitä nyt ne törsselitkää ei voinu pysyy siinä päällä. nojoo oikeesti iha hyvä maanantai, ainaki koulus mua nauratti. em tiiä miks tälläne jäätävä sepustus #äläkysy xd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana! ♥
   Uskon että toi kipu saa vähän koko fiiliksen latistuu.. Toivotaan et pääset mahollisimman pian lääkärii!
   Me tehään aina suklaapiirakka matalaan peltiin kai? Mutta nii tuttu toi fiilis et alat oikein tekee jotai ja sit huomaa et jaahas jotain puuttuu.. joskus vaan kaikki menee pieleen.
   Haha #enkysy, just ihana :'D

   Poista
  2. nonii mut tuleeks siitä sit teilläki iha sellane et reunat koko aja madaltuu? xd ku me jouduttiin leikaa sitä pois sitä reunaa ku se olis muuten ollu nii matala ahaha xdd syvään mä oon sen tottunu tekee normisti :Ddd

   Poista
  3. No emminä tiiä ku en oo leiponu vuosiin suklaapiirakkaa xdd Ihan normaalia ainaki tähä asti aina tullu :D

   Poista
 2. Ihana piristys tää! ❤️
  Ei liity aiheeseen kyllä yhtään mutta nyt hymyilyttää kaikki, ehkä ne 7alle 9 vuotiasta tekee ihmeitä xd noi kuvat on jotenki nii ihanan pirteitä! (elä kysy mite kuvat voi olla pirteitä haha :D )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa jos piristi ees vähän! ♥ Oli nii huippu fiilis noita kuvia ottaes ni ehkä se heijastuu sinnekki asti? :D

   Poista
 3. Wau mitä kuvia ja niin ihana fiilis välittyy ♥

  VastaaPoista
 4. Komppaan edellisiä, piristävä postaus! Tää sai hymyn huulille ku tulin kotii ja katoin bloggerista et onko joku postannu :) ihania noi kuvat, varsinki neljäs ja vika on jotenki mun lemppareita. hyvä fiilis välittyy ruudun toiselle puolelle, voisin kehuu tätä postausta vaikka kuinka paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihanista sanoista! Tää postaus synty ihan hetken mielijohteesta, yleensä en ees postaa peräkkäisinä päivänä mut nyt tuli vaan yhtäkkii sellanen fiilis et teki mieli kirjottaa ajatuksia ylös :D Mutta sait mut taas hymyilee! :)

   Poista
 5. Ihanaihana postaus, ihania kuvia ja ihana iloinen ystävä Linnea siellä!♥ Päivä on hyvä aloittaa lukemalla näin piristävä postaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja ihanaihana Maiju-ystävä ja kommentti ♥ Ihanaa jos tää piristi aamua!

   Poista
 6. Voi mahoton miten ihania kuvia ja ajatuksia! <3 oot kyllä niin nätti tyttö, että huhuh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Sini! ❤ oot mahottoman sulonen ❤

   Poista
 7. 😘
  Ihana tunne tuo, kun hörhöilee itsekseen mettässä - hymyillen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Nautin. Se vaan on niin rentouttavaa ♥

   Poista