perjantai 30. lokakuuta 2015

huipulla tuulee

1 2 3 4 5 6 7 9 10 8

Istuttiin Violan kans tiistaina matikantunnilla ja kateltii ikkunasta ulos Puijolle päin. Yhtäkkii Viola sano et lähetäänkö käymää Puijolla, ei oo tullu vuosiin käytyä. No niinhän me sit keskiviikkona alotettiin viikonloppu kiipeemällä eka portaat ylös Puijon mäelle ja siitä vielä hissillä tornin huipulle asti. Puijon torni on siis 75m korkea torni Puijon mäellä, ja sen korkein näköalatasanne on 224m Kallaveden pinnan yläpuolella. Voin kertoo että siltä se kyllä tuntuki, nimittäin niiku kuvista näkee ni sielä korkeimmalla kohalla meinas hiukset lähtee päästä kun tuuli niin kovaa. 

Mä oon käyny Puijolla kyllä useempaankin kertaan, mutta edellisestä kerrasta tuola tornissa on varmaan kymmenen vuotta aikaa. Täytyy kyllä sanoo että tuola ylhäällä vasta tajus kuinka vesistöjen ympäröimä Kuopio on! Osuttiin torniin just hyvään aikaan, kun sielä ei ollu ketään muita ja nähtiin auringonlasku sieltä korkeelta yläilmoista. Maisemat oli mahtavat.

Eilinen ja tää päivä onkin sit menny mukavasti kotosalla ollessa, kun meijän koululla oli joku opettajien koulutus, joten nää torstai ja perjantai oli meille etäpäiviä. Eilinen meni kyllä aika pitkälti kouluhommien ja töiden parissa, mutta onneks illasta ehti jo vähän rentoutuakin. Tänään tein vielä yhen koulujutun, mutta muutempa tää päivä on menny tekemättä yhtään mitään - rento perjantai siis! Muutaman tunnin päästä meille tulee Kaisla ja Maiju ja ilta meneekin sit lastenvahtina. Tiedossa ainakin puistoilua Violan ja niitten söpöläisten kans ja rentoo illanviettoo tyttöjen kesken ♥ Ei valittamista!

Mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua kaikille ♥

14 kommenttia:

 1. siistin näköistä! ja näköjään vähä tuulee ku hiukset iha pystys xd ihanaa viikonloppua, mä suuntaan hoitamaan huomenna ja sunnuntaina mummeleita ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä siistiä! Ja haha joo, ja oli muute aikas kylmä myös :D
   Reipasta mummojenhoitamisviikonloppua sulle ❤

   Poista
 2. Oii, upee paikka tuo Puijo! Hyvää viikonloppua sulle, pitäkäähän hauskaa <3

  VastaaPoista
 3. ❤️❤️ oli aika huippua tommosen huipputyypin kaa huipulla!!

  VastaaPoista
 4. Ihan supes siistin näköstä! Oon kerran käyny siellä ja se oli kyl ainutlaatunen reissu! Mutta oli ihana ilta teidän kans! Kiitos!♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mmm jep! Varmaa pimeellä ois vielä ihan oma kokemuksensa mut tottakai myös näi päivällä ku näky kauas.
   Kiitos sulle puistoseurasta ja illasta muutenki ❤

   Poista
 5. Ihanat nuo kuvat kun hiukset on ihan pörrössä tuosta tuulesta! :D Aivan loistavat!

  VastaaPoista