keskiviikko 16. syyskuuta 2015

NYT JÄNNITTÄÄ

Muistatte varmaan tän postauksen muutaman kuukauden takaa? 
Jep, arvasitte oikein. Mietinnät ja pohdinnat on tuottanu tulosta, ja oon täällä nyt kertomassa teille yhdestä isosta muutoksesta joka koskee nimenomaan just tätä blogia. Blogin nimi muuttuu! 

2

Sain tuohon muutaman kuukauden takaiseen postaukseen aivan valtavan määrän kommentteja, ja haluan vielä kerran kiittää ihan jokaikistä teistä. Vaikka tää blogin uus nimi ei oo mikään suoraan siitä listalta, niin ne kommentit anto mulle valtavasti uusia ideoita ja inspiraatioo. Jokainen vinkki ja ehdotus oli eteenpäin tässä projektissa ja nyt voin vihdoin sanoa että ratkaisu on tehty. Tää blogi ei oo enää LinneaN.

1

Mä pyörittelin päässä kymmeniä, ellen jopa satoja eri ideoita. Juttelin monen kaverin kanssa ja pohdittiin yhdessä. Selasin nettiä ja runokirjoja inspiraation toivossa. Lopulta se paras idea syntyi hetkessä ja kypsyi mielessä pikkuhiljaa. Olin aluksi epävarma nimen lopullisesta kirjotusasusta, mutta nyt se on päätetty. 

3

Tän blogin nimi tulee olemaan tästä päivästä lähtien  *tiddiddiiiiiiiiii*

MIELENPOLKUJA

Jep. Siinä se nyt on. 
Se on uniikki. Se on suomalainen. Se on lyhyt ja ytimekäs. Se ei ole liian erikoinen. Ja mikä tärkeintä - se kuvaa mua ja tätä blogia. 
Mielenpolkuja ei tarkota suoraan mitään, mutta kuitenkin tarkottaa. Jokaisella meistä on omat erilaiset polkumme, joita kuljemme niin hyvinä kuin huonoinakin päivinä. Jokainen tekee mielessään omasta mielestään parhaimmat ratkaisut ja kulkee polkujansa sinne suuntaan minne ne vie. Jokaisen elämän valinnat kertovat jotain ihmisestä, kertovat tarinaa hänen mielenpolkujensa varrelta. Mun blogi kertoo tarinaa just mun mielenpoluistani. Se elää mun mukana, kasvaa sitä mukaa kun minäkin kasvan, kerää tarinaa mun polkujeni varrelta. 

4


Mielenpolut kuvaavat myös ajatuksia. Niitä sanoja, joita tähän tekstikenttään syötän. Toisinaan ahtaita ja kivisiä polkuja. Toisinaan helppoa leveää asvalttisuoraa. Kuitenkin just mun ajatuksia. 
Aina sanoja ei synny. Sekin kertoo osaltaan omaa tarinaansa. Joskus kuusenoksat osuu silmiin tai auringonvalo häikäsee tien. Sekin sallitaan.

Mielenpolkujen varrelle mahtuu monenlaisia asioita. Asioita, joista nautin. Asioita, joista en nauti, mutta teen ne silti, jotta voin taas kulkea hetken helpompaa polkua. Asioita, jotka tulee yllättäen, mutkan takaa. 

5


Joku saattaa miettiä et mitä tälle blogille sit käytännössä tapahtuu tän nimenmuutoksen lisäks. Vastaus on että en tiedä. Todennäkösesti jatkan melko lailla tätä samaa linjaa kuin tähänkin asti, tällä tutuksi tulleella ja vuosien varrella hioutuneella tyylillä. Niinkuin jo aiemmin sanoin, että tää blogi kasvaa ja muuttuu yhtä mukaa mun kanssa. Tarkotus on lähinnä, että mulla itellä ois kivempi olo kirjotella tänne, kun nimi kuvais vähän paremmin just tätä blogia. Toivottavasti se heijastuu teillekin!

6

Mä kuljen omia Mielenpolkujani. Kulje säkin mun kanssa.

18 kommenttia:

 1. sairaan hienoja kuvia! ja tää nimi. sanoin silloin ennemminkin mut sanon uudellee, tosi hyvä. jotenki sellane Linkkimäinenki on tää nimi, kuvaa tätä blogia. <3 mä ainaski kuljen sun kans. ikävä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiitti, oli ihan sikahienon näköstä ku noita hämppisverkkoja oli tosi paljon joka puolella ja aurinko paisto niihi! Oispa ollu viiskytmillinen!
   Ja kiitti kehuista, vähän alkuun mietitytti toi mut kyllä se munki mielestä passaa tälle blogille ja ennenkaikkee sopii mulle ♥ Ihana sä ♥

   Poista
 2. Aivan ihana nimi!! <3 jotenki niin tunteellinen, muttei liian. Elämänmakunen. Ihan täydellinen! Ja mää tuun kyllä mukaan sun mielepoluille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, ihana ♥ Just sellasta elämänmakusta eikä liian hattaraista nimee mä hainki, jes kivaa jos se sun mielestä ainaki sit on sellanen. Tuuu vaan ♥

   Poista
 3. Vautsi! Aivan ihana nimi, jotenki vaan niin passaa tälle blogille. :-) Tosi ihanasti kirjotettu postaus.♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Munki mielestä passaa! Ja nyt on paljon kivempi kirjotellaki tänne :)

   Poista
 4. Jotenkin heti kun menin bloggeriin niin etin siihen "LinneaN"-blogiin tulleita postauksia mutta sitten tajusin että nyt oot saanu virallisesti vaihettua sen uuen nimen ja tää passaa kyllä ihan sairaan hyvin tähän! Tätä mielenpolkua alan kyllä mielellään tätä kautta kulkemaan :)
  Ja ootpa saanu ihan älyttömän hienoja kuviakin!

  VastaaPoista
 5. Siis apua. En tiiä menin jotenki ihan sanattomaks tosta nimestä.:D se on niin hyvä! En keksi sanoja kuvaamaan kuinka hyvä se on ja kuinka hyvin se sopii sun blogille. Ihan huippu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä!♥ Kiitos ihan tosipaljon, nii ihanaa kuulla et muittenki mielestä tää uus nimi sopii paremmin kun se entinen :)

   Poista
 6. Siis aivan ihana ja niin sun blogille sopiva nimi ♥ aivan linkkimäinen ja kuvaa sun blogia. Ja hei ootpa saanu kivoja kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äää kiitti ♥ Hyvä jos tää nyt sopii vähän paremmin tälle blogille ja mulle!

   Poista
 7. Wow, niin sun tyylinen nimi! Olin ihan et what, wow! Ihan mahtavaa!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha ihana ♥ Fiilis on kyllä ihan mahtava just nyt!

   Poista
 8. Määki tykkään hirmuisesti tuosta nimestä! Kaunis. Aito.
  Mukavaa viikonloppua sulle ja tsemppiä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa et muutkin tykkää siitä! Tulee nii hyvä fiilis ♥
   Voi kiitos ja samoin!

   Poista
 9. tykkääntykkääntykkään ehkä vähä liikaakin. niiiin linnkimäinen ja just ku tälle blogille sopiva. iiiso peukku.
  ja w a u mitä kuvia *_*

  peeäs. muistatko ku maattiin lauran huoneen lattialla ja pähkäiltiin tälle nimee? xd tää on kyllä sata kertaa kivempi mitä osasin silloi aatella että keksit nimeksi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iiihana Roosa, kiitos paljonnn! ♥♥

   Haha muistan xd Sillon mulla ei vielä ollu hajuakaan et joskus keksisin näinki hyvän nimen ja ihan epätoivoissani yritin jotain pähkäillä. Mut asioilla on tapana järjestyä, onneks!

   Poista