sunnuntai 13. syyskuuta 2015

hymy on lähin etäisyys kahden ihmisen välillä

1 3 4 5 6 7 8 9

Kuinka moni muu voi nostaa kätensä ylös kun sanon et oli aikas mahtava viikonloppu? Nää päivät meni ihan kamalaa vauhtia ja nyt muka on jo sunnuntai ja huomenna taas uus viikko (viimeinen sellainen ennen koeviikkoa iiiks). Mutta niinhän siinä aina käy että kaikki kiva loppuu aikanaan ja sitä tää viikonloppu kyllä on ollu ihan alusta loppuun.

Perjantaina olin reipas ja kävin ensin Pepin kans lenkillä ja siivosin. Illalla Viola ja Kaisla tuli meille yötä ja oli nii kiva pitkästä aikaa saaha yövieraita meilleki kun aina mä oon se joka on reissussa ei suinkaan reissuluuta. Vietettiin rento tyttöjenilta ja maltettiin jopa mennä nukkumaanki ihmisten aikaan. Aamulla herättiin sit virkeenä jo ennen kymmentä ja aamupalan jälkeen päätettii lähtee retkelle. Käytiin kaupan kautta hakemassa vähän liikaa evästä ja kiitettiin sitä ihanaa edellistä asiakasta joka oli jättäny pullonpalautuskuitin ostoskoriin ja saatiin alennusta meijän eväistä. Pyöräiltiin rantaan ja oli niin kesälomafiilis sielä istuskelles rantakalliolla ystävien kans auringon paistaes ♥

Loppupäivä meniki sit kouluhommia tehdessä ja illalla olin vahtimassa lapsia (vaihteeks xd). Sellasta ihan perus arkee, jota oon kaiken kiireen keskellä jo ehtiny kaivata. Oon ollu niin monta viikonloppua putkeen menossa että en ees enää muista koska viimeks oisin ollu näi rauhassa kotona koko viikonloppua. Tekee muuten harvinaisen hyvää! Tänäänki oon vaan himmaillu kotona kotirytkyt päällä ja äsken kävin kuvaamassa hämähäkinseittejä ku ne oli niin siistin näkösiä auringossa. Just sitä mitä rakastan.

Toivottavasti teilläki on ollu mahtava viikonloppu, palaillaan!

6 kommenttia:

 1. Ihana linkki, ihana postaus <3 Tsemppiä alkavaan viikkoon!

  VastaaPoista
 2. linkki se on kyläluuta eikä reissuluuta xd hahaha ööööookooo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon kyllä kuullu molempia käytettävän xd että ööööookoooo sulle :D

   Poista