torstai 10. syyskuuta 2015

en ehkä kestä

8 3 2 1 4 5 7 6

Ai että ku on niin kiva fiilis olla täällä kerranki lähes reaaliaikasten kuvien kanssa! Käytiin tänään koulun jälkeen Violan kans kuvaamassa ihan meijän koulun lähellä olevas puistos. Fiilis oli ihan huikee kun paisto aurinko (kerranki just sillon ku oli kamera mukana koulussa!) ja maisemat tuolla alueella on niin ihanat. Siinä ois ollu vaikka kui monta kuvauspaikkaa kymmenen metrin säteellä joten saattaa olla et tonne eksytään vielä joku toinenki kerta heh.

Hymyilen muutenki nii täysiä nyt kun kirjotan tätä. Tänään sain alta pois kaks ressaavaa kouluasiaa, seuraavat on vasta ens viikon puolella ja oon päättäny ottaa tän illan ihan iisisti. Koko alkuviikon oon istunu nenä kiinni kirjassa joten tää vapaailta tulee kyllä enemmän ku tarpeeseen. Kohta lähen varmaanki Kaislalle ja vietetää laatuaikaa (ei ton tytön kans voi muuta tehäkään). Elämä hymyilee just nyt kilpaa syysauringon kanssa ja mä hymyilen takas.

Kun oltiin Violan kans siellä kuvaamassa, niin yhtäkkii Viola huomas et orava juoksi meijän vierestä ja kiipes puuhun. No mähän tottakai säntäsin (lue, oikeesti hiivin hiljaa) sen perään kamera kouras ja sielä mä sit räpsin mahollisimman monta kuvaa pää takakenossa seuraten oravaa aina puusta puuhun. Se oli niin söpö kun pysähty välillä oikein keikistelee kameralle ja näytti niinku se ois poseerannu ihan kunnolla. En ehkä kestä ku se oli niin söpö (kyllä Peppi, luit oikein.) ♥

Nojoo, nyt ei taida kyllä kovin järkevää tekstiä tulla ku kerran päädyin selittämään teille oravasta joten ehkä paras hipsiä tästä alakertaan syömään. Ottakaa täältä vastaan iso annos iloista mieltä!

PS. Uskositteko että noi kuvat on ihan oikeesti otettu tänään, siis syyskuun kymmenentenä? Mä en ainakaan uskois.
PPS. Blogi tais täyttää kolme vuotta tässä joku päivä, jej ihan hullua!

12 kommenttia:

 1. Ihania kuvia, kauniita kummatkin! Mäkin kyllä haluaisin joskus niin paljon kuvata oravia! Ehkä mä joskus vielä saan sellaisen tilaisuuden:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän, munki mielestä näistä tuli yllättävän kivoja! :)
   Mullaki toi oli pitkään haaveena ja sellaseksi jääny ku ei oo kunnon zoomiputkee millä sais tollasta vikkelää otusta kuvattua. Mut toi oli joku extrarauhallinen yksilö vissiin :D mutta toivotaan et säki pääset viel kuvaamaa oravaa joskus!

   Poista
 2. Niin ihania kuvia! Tuli sairaan hyvä fiilis:)

  VastaaPoista
 3. Pakko kommentoia noista oravista, sillonku sain kuvattuu niitä kahta oravaa ihan tosi pitkään ku ne kiipeili siinä silleen ni mustaki tuntu et ne oikein tarkotuksella poseeras ja katto kameraan!! xd Janii, on noi teiänki kuvat melkosen ihania.♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha ne on sit vissiin aika leikkisiä otuksia :3 Kiitti♥

   Poista
 4. Ihania kuvia teistä ♥ söpöliini toi orava ja ootpa saanu siitäki hyviä kuvia! ja onnittelut kolme vuotiaalle blogille ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän ♥ Toi orava oli nii ihana et en kestä. Harvoin sanon mitää eläintä ihanaks mut toi oli kyllä xd
   Blogi kiittää ;)

   Poista
 5. jeee nyt säki sait kuvattua kurree, ja söpöjä ootki saanu! :3 ihania kuvia myös teistä ♥

  VastaaPoista
 6. oooi söpö orava:3 ja söpöjä tyttöjäkin!

  VastaaPoista