lauantai 19. syyskuuta 2015

semmosta

1 2 3 4 5 6 7

Ensimmäinen virallinen postaus nimenvaihdon jälkeen on täällä nyt! On muuten noin sata kertaa kivempi fiilis tulla kirjottelemaan kun bloggeriin kirjautuessa näkee heti ensimmäisenä Mielenpolkuja, eikä tylsää LinneaN. Oon vaan niin onnellinen että uskalsin tehä tän muutoksen, nimittäin nyt oon taas ihan uutta intoo täynnä tätä hommaa kohtaan.

Tää lauantai on kulunu aika peruskaavalla: siivoomista, huoneen järjestyksen vaihtamista, kotirentuissa hengailua, kahvihetkiä, enkun tiivistelmän väsäämistä ja maailman parasta tacopiirakkaa. Oon myös käyny kaupassa ja ostanu neljä kerää sukkalankaa uusia lapasia ja joululahjaneulomisia varten. Vielä kun tietäis missä välissä sitä ehtis neuloo ni ois kiva.

Havahuin tässä joku päivä tähän ajankuluun. Siis ihan oikeesti, eka jakso on ihan pian ohi, ens viikolla alkaa koeviikko. Sit ehtii olla viikko koulua ja onkin jo syysloma. Kolme kuukautta mun synttäreihin. 105 päivää täysi-ikäistymiseen. Vielä vähemmän päiviä jouluun. Apua. Ja ihanaa.

Jos vertaan viime vuoden ekaan jaksoon, täytyy sanoo että tänä vuonna tää syksy on ollu paljon helpompi. Vaikkakin kurssit alkaa olee jo melko työläitä, niin oon silti osannu jotenki ottaa elämän paljon iisimmin ja olo on ollu onnellinen. Tää syksy on antanu paljon. Ollaan käyty kavereitten kans koulun jälkeen markkinoilla, istuttu kirjastossa syömässä eväitä, käyty kuvaamassa, lähetty extempore sunnuntai-iltana notskille. Oon jutellu monen ystävän kanssa, ollu vertaistukena ja saanut kuulla ihania sanoja. Ei voi muuta kuin olla kiitollinen. Myös teistä kaikista ihanista ♥

Tsemppiä näihin muutamiin viikkoihin ennen syyslomaa!

12 kommenttia:

  1. Oi tota tacopiirakkaa on kyllä pakko testaa ens viikolla, näyttää nii hyvälle!!
    Tsemppiä sulle myös♥
    ite oon myös ihmetelly et mihin se aika juoksee, viime vuonna tähä aikaa oli vähä lämpimämmät ilmat rodoksella.xd
    Sillo toi koeviikkoki stressas aivan hirveesti, voi niitä aikoja. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se on ihan sairaan hyvää, helppoo ja halpaakin! Ja siihen voi soveltaa oikeestaan mitä ikinä vaan keksiikään, meki laitettii jotai mitä ei ollu tossa alkuperäsessä ohjeessa.
      Kiitti tsempeistä ♥ ja joo viime vuonna tähän aikaan oli kyllä aikamoiset paineet ku eka koeviikko kummitteli mielessä :D nyt ku tietää mitä se on ni ei ees stressaa ihan niiiin paljoa.

      Poista
  2. ihanan arkisia kuvia :)
    jaheei toi sun huone on jotenki iha sikakivan näkönen, varsinki toi pinnatuoli, viiri ja räsymatto *_*

    ja mihin tää aika oikeesti juoksee? pysähtyis ees hetkeksi, tuntuu että siitä on ihan silmäräpäys ku ite pikkusena tutki maailmaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, teki mieli vaan ottaa pitkästä aikaa ihan tavallisia arkikuvia :D
      Mäki kyllä tykkään tästä huoneesta varsinki nyt ku järjestyksen vaihto vähän piristi tätä!

      Niimpä.. Ihan vasta olin ykkösluokkalainen pikkutyttö ja nyt muka kolmen kuukauden päästä täysikänen. Huh.

      Poista
  3. arkikuville iso peukku. <3 ois jo syysloma!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arki! ♥
      Niimpä, oispa. Mutta enää 2,5 viikkoooo :3

      Poista
  4. Oikeesti en kestä! Vähä sulla on hyvä sisustustyyli. Mulla on omassa huoneessa samanlaiset sänky, hyllykkö+laatikot, herätyskello ja päiväpeitto+tyyny. :'D hauska.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha eikä :D Miten voi sattua näin xd heh vissii tykätään samanlaisesta tyylistä sit! Tai sit ikea on se juttu... :'D

      Poista
  5. Ihania kuvia<3 Ja tosi kivaa kuulla että oot osannu ottaa rennommin! Tsemppiä sulle koeviikkoon!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitän ♥ Samoin sulle vaikkei se teillä ihan vielä ookkaan!

      Poista
  6. Tosi nätti huone sulla! ♥ ja jotenki vaan niin ihana tuo mielenpolkuja. Sopii vaan niin hyvin tälle blogille! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti, itekkin kyllä tykkään tästä ja viihyn täälä! Ja voi kiitoksia, niin ihana kuulla et muutki on sitä mieltä et se sopii tälle blogille ♥

      Poista