torstai 6. elokuuta 2015

ostin kaavun

2 4 6 5

Oon täälläkin varmaan muutamaan kertaan maininnu, että Aukki lähtee pian vuodeksi pois kotoa. Mun kannalta se tarkottaa sitä, että samalla häviää myös puolet mun vaatekaapista. Mulla onkin nyt päällä operaatio vaatekaapin täydennys, ja yritän kulkea joka paikassa silmät auki jos sattuis löytymään jotain kivaa. Kerran törmäsin tollaseen kimonoon(?) aka kaapuun. Oikeestaan jätin sen ekalla kerralla kauppaan, mutta seuraavana aamuna ennen töihin menoa täyty käydä se sieltä hakemassa. Jotenkin tykkään ton monikäyttösyydestä ja siitä, ettei se oo kuitenkaan liian erikoinen vaikkei mikään ihan perusmustaneule ookkaan. 

Tää viikko on ollu jotenki hassu. Oon lähteny kaks kertaa ex tempore Kaislalle yöks, käyny lasten kanssa puistossa, sotkenu koko keittiön pirtelöllä, kyykkiny mustikkametässä, viettäny tyttöjeniltaa mökillä ja uskaltanu hypätä järveen. Oon myös ollu yhen päivän töissä, saanu yövieraita (reippaat Maiju ja Mirka pyöräili tänne reilu 60km!) ja vähän jo miettiny kouluakin. Tänään pyöräillään Maijun ja Mirkan kanssa keskustaan ja käyn ostaa muutaman puuttuvan koulukirjan ja kirpparillakin ois kiva pyörähtää. Huomenna suuntana onkin sit Lapinlahti ja sunnuntaina takas kotia. 

Mä ootan syksyä jo senkin takia että pääsen taas postailemaan säännöllisesti. Tää kesä kun on vähän tämmöstä että tulee ja menee miten sattuu, niin on vaikee löytää sopivaa hetkee postaamiselle. Asukuviakaan ei tuu monesti otettua, kun harvoin jaksaa pukee mitään järkevää päälle tai sitten ei oo kuvaajaa paikalla. Noitakin kuvia yritettiin ottaa ainakin kolme kertaa, kun ensimmäiset kuvat ei onnistunu alkuunkaan, toisella kerralla alko sataa ja kolmannella kerralla päätin että julkasen kuvat vaikka noikin on kaukana siitä mitä mä haluisin. Noh, ehkä ne ajaa asiansa.

Nyt kurnii maha siihen malliin että täytys varmaan mennä laittamaan jotain aamupalaa. Kuulemisiin!

12 kommenttia:

 1. Oi ihana tuo sun kaapus! Oikeesti tosi nätti ja sopii sulle

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän! Tykkään kans sikapaljon♥

   Poista
 2. Aivan sairaan nätti kaapu hei! :D

  VastaaPoista
 3. oi sika hieno kaapu sulla! kelpais mullekki :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän! Oon kyllä onnellinen että päädyin ostaa ton (nimimerkillä toi on tälläki hetkellä päällä xd)

   Poista
 4. Voi vitsit on ihana kaapu! Tykkään sun tyylistä vaan niiin paljon! ♥

  VastaaPoista
 5. En kestä mikä kaunokainen sää oot♥

  VastaaPoista
 6. ihana kaapu ja sä! <3 mites sä nyt nii oot sotkenut haha

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lur ♥ ja no ööööö tein vähä lapsille pirtelöö hups xd

   Poista