keskiviikko 6. toukokuuta 2015

JUMPPAMAIKKA

6 4 7 8
Ennen kun julkasen postauksen niistä mun ja Lauran lauantaisista eräjormakuvista, aattelin tulla kuitenki päivittelee vähän reaaliaikasempia kuulumisia ja eilistä asua. Noi kuvat on muuten otettu joskus kaheksan aikaan illalla ja kuten näkyy, aurinko on just laskemassa noissa. Eilen oli koko päivän ihan tosi aurinkoinen ja lämmin kevätkeli ja mä nautin niin paljon. Päätin jopa repästä ja pyöräilin kouluun ku menin vasta yhteentoista, vitsi mikä voittajafiilis ku olin koululla ja takana oli 9km polkemista suorassa auringonpaisteessa! Olin jotenki tosi ilonen koko päivän ja oon ollu itseasiassa koko viikon muutenki.

Maanantaina olin koko päivän Suomen lukiolaisten liiton järjestämässä tutor-koulutuksessa ja olin ihan liekeissä koko ajan sielä. Tuntu niiin siltä että tutorointi on just se mun juttu, haluun auttaa ja innostaa muita ja vaikuttaa koulun yhteishenkeen. Suunniteltiin tulevaa vuotta ja opetettiin toisillemme kaikkia pelejä ja leikkejä mitä oltiin opittu leireillä ja muualla. Ihan kivaa vastapainoo normaalille opiskelulle! 

Maanantai-iltana kävästiin vielä äitin ja siskojen kanssa nopeesti Matkuksessa ja löysin noi aivan täydelliset höntsähousut! Oikeestaan lähin hakemaan tollasia pöksyjä mitä Aukilla tossa alimmassa kuvassa, mutta en vaan voinu vastustaa kiusausta ku noi toiset tuli vastaan. Noi on täydellisen pehmeetä kangasta ja toi kuosiki nappaa ainaki mulla. Koulukaverin kommentti mun asusta oli että näytän ihan joltain 80-luvun jumppatädiltä värikkäine housuineni ja tennareideni kanssa xd En tiiä oliko toi kohteliaisuus vai mikä mutta nauratti siltiki. 

Ihan hullua että mulla on enää 8 koulupäivää jälellä koeviikon ja kevätjuhlan lisäks! Saan tosi paljon energiaa lähestyvästä kesästä, valosista päivistä, auringonpaisteesta ja linnun laulusta aamulla pysäkille kävellessä. Tähän aikaan vuodesta oon onnellisimmillani. 
Ihanaa loppuviikkoo!

10 kommenttia:

 1. noi om nii kivat! söpöjä kuvia :3 mullaki om huomen koko päivä tutorointia kun on soveltuvuuskokeet xd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään kans :3 Jej mä ootan nii innolla että pääsen ihan kunnolla tutori-hommiin!

   Poista
 2. Olipas iloa ja energiaa hehkuva postaus! Toi asu on älyttömän ihana ja voisin vaikka itekki kuvitella pitäväni tommosta, jos olis vaan nuo ihanat housut! Vastaavan malliset multa löytyykin ja ne on kyllä kans niin ihanat jalassa ja muutenki!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kieltämättä on kyllä ollu koko viikon ihan oudon ilonen ja energinen olo :D Eli ei ihme jos se heijastuu tänne myös.
   Kiitän kovasti :) Noi housut nousi kyllä heti munkin lemppareiksi, niin täydellisen ihanat jalassa ja kehtaa jopa pitää myös ihmisten ilmoilla.

   Poista
 3. Ihanan iloinen postaus. Niin huippua kuulla et sulla menee niin hyvin. Ja noi pöksyt, aivan upeet<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoss ♥ Ilosella fiiliksellä mä kyllä oonki!

   Poista
 4. Ääääää en kestä ku noi sun pöksyt on niin kivat, ja oot iha söpö ihana muutenki♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään kans! Sä oot myös ❤

   Poista
 5. Tosi ihania kuvia!! :)

  VastaaPoista