maanantai 4. toukokuuta 2015

sakiaa touhua mutta niiiin kivaa

Täällä taas, tällä kertaa vappumeininkien merkeissä! Ois niin paljon kirjotettavaa etten osaa oikein ees päättää että mistä alottas.

3
Torstaina karkasin koulusta kesken vappujuhlan ja hyppäsin junaan kohti lakeuksia ja loputtomia peltoja. Matka tuntu ikuisuuksien pitkältä, mutta vihdoin perillä juna-asemalla oli Lauramurun iiiso hali vastassa. Ei oltu taas nähty kahteen kuukauteen, joten voitte vaan kuvitella miten paljon ois riittäny kertomista ja höpöttämistä heti alkuunsa. 

Vielä samana iltana tehtiin munkkitaikina ja lähettiin lenkille järven rannalle. Oli niin rentouttavaa päästä puhumaan asioista joita en oo kertonu kellekkään muulle, fiilistelemään ja kuuntelemaan toista. Lenkin jälkeen yhentoista maissa alettiin paistamaan ne munkit (jep, oikein mainio ajoitus xd) ja syötiin vielä ittemme ähkyyn tortilloja, munkkia ja tippaleipiä. Nukahettiin söpösti Lauran kaa toisiamme kädestä kiinni pitäen.
1 2
Perjantaina pakattiin kimpsut ja kampsut kasaan ja lähettiin tihkusateesta huolimatta vappupiknikille pikkusten kanssa. Me ei oltu sokerista joten pieni sade ei ees haitannu. Sanoin ennen piknikkiä että katotaan vaan et jos ei joku pienistä onnistu kaataa limppariaan huovalle ni Lur ainaki kaataa ja arvatkaa vaan miten siinä kävi :D Mut meillä oli hauskaa!

Saatiin myös jostain ihan päätön idea lähtee kuvaamaan jotku ihme rentut päällä pellolle vappukuvia. Oltiin nii järkyttävä näky et koiraki pelkäs meitä ja sen omistaja joutu soittaa kyydin kotiin ku koira ei suostunu liikahtamaankaa xd Kuvaaminen oli kyllä taas sellasta säätöö ku viisvuotias kuvas meitä jalustalla epätasasessa maastossa mut olipahan taas ainaki hauskaa :D
4 5 6
Perjantai-iltana yritettiin epätoivosesti saada porukkaa kasaan et lähettäs notskille iltaa istumaan. Hermottiin että mikä kaikkia vaivaa ku kukaan ei oikein innostunu ajatuksesta mut lopulta päätettii vaa et tulkoon kuka tulee mut me ainaki mennää. Kyllä sinne sit onneks tuliki porukkaa ja oli kyllä nii ihana ilta. Tarvitiin yheksän muijaa sytyttää nuotio, mutta makkara ja vaahtokarkit maistu kyllä sit ku tuli vihdoin saatii syttymää. Laulettii ainaki sata kertaa Meil on metsässä nuotiopiiri ja pelättiin vähän (paitsi mä en). Rupateltiin rennosti ja pidettiin nii kovaa ääntä et varmaa vastarannalla asuvat sai pitää korvatulppia. A (1)
8Vaikka perjantai-ilta vähän venähti sielä notskilla, laitettiin silti kello soimaan lauantaiaamuks kuudelta. Jep, ihan vapaaehtosesti. Oltiin illalla tehty eväät valmiiks ja aamulla vaan vedettiin lämpimästi vaatetta päälle ja hypättiin pyörän selkään ja polkastiin viitisen kilometriä kuvaamaan joutsenia. Loppujen lopuks ei ees saatu kovin hyviä kuvia joutsenista (haukuttiin jo Lurin kans koko joutsenet iha tyhmiks ku ne oli nii kaukana) mutta meiän reissu oli silti ikimuistonen. Se fiilis kun aurinko nousee, linnut laulaa, on kahvia ja leipää ja parasta seuraa ♥ Teen ton reissun kuvista vielä kokonaan oman postauksen vähän myöhemmin. 

Käytiin lauantaina vielä kiertelemässä kirppareilla ja mukaan lähtiki yks farkkupaita. Pyöräiltiin koko päivän aikana yhteensä jotain 30km ja illalla vielä jaksettiin reippailla koiran kans lenkki vesisatees. Sunnuntaina käytiin ostaa kesän ekat jätskit ja nautittiin vaan viimesistä hetkistä ennen haikeita hyvästejä. Lähteminen on aina yhtä kamalaa, mutta toisaalta jos ei koskaan lähtis, ei vois myöskään palata takasin ja nauttia niistä hetkistä. Nyt kun nähään Lauran kanssa nii harvoin, osataan ottaa kaikki ilo irti jokaisesta hetkestä mitä saahaan olla yhes. Puhuttiinki Lurin kans et meijän ystävyydes parasta on se, että voidaan puhuu syvällisii vaikka perunoita kuories ja osataan myös olla hiljaa sillon ku niin on parempi. Ja se, että ku toinen keksii jonku tyhmääki tyhmemmän idean ni toinen on heti hommas mukana. 
7
Tärkeintä mun vapussa: Laura ♥ Kiitos.

peeäs. Laura teki myös oman postauksen tästä vapusta ja vähän aikaa sit se myös kirjotti niin ihanan postauksen meijän ystävyydestä. Rakastan Lauran blogia siks koska se kirjottaa niin aidosti ja just sillai niinku se sanois ne asiat oikeestikki. Ja Laura on paras ku se tajuaa miks pitää pysähtyy jos näkee täydellisen auringonlaskun ja senki että vastailee välillä blogin kommentteihin.

6 kommenttia:

 1. Voiettä niin kivaaaa ku teillä ollu huippua!!! Aivan ihania kuvia<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jej todellakin oli! Kiitokset kuvista mulle ja Lauralle ja vaikka kelle kuka näitä millonki räpsi :D

   Poista
 2. Aivan ihana! <3 voin vaan niin kuvitella teiät jupisemassa niistä joutsenista xd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ♥ hahh joo ne oli ihan tyhmiä mur. xd Vikahan ei missään nimessä ollu kuvaajissa, eihän?

   Poista
 3. ihana postaus! kikatin kun luin tom joutsen kohan, ne oli nii tyhmiä xdd
  aaw ootpa kirjottanu nätisti musta ja blogista, tuli hyvä mieli <3 parasta vapus: linkki <3 kiitos sulle ikimuistosista päivistä :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ihana sinä! No äläpä, ihan tyhmät joutsenet. Eihän me oltaiskaa ees haluttu kuvata niitä ;) xd
   No susta ei voi muuta kirjottaa ku nätisti ♥ Kiitos itelles :3

   Poista