lauantai 21. maaliskuuta 2015

sukkahousut ja sotkunuttura

Nyt on kyllä pakko heti alkuun valittaa vähän. Mun tietokone nimittäi lagittaa jostain syystä enkä oo päässy sillä kolmeen päivään nettiin. En tajua mistä se voi johtua ku netti on tasan tarkkaan päällä ja tietokoneen wlan-yhteys myös, mutta se ei vaan suostu aukasee mitää sivuja. Lievästi sanottuna meinaa hermot mennä! Kai se on huoltoon vietävä.

Mutta muuten täällä hurisee niinku aina ennen koeviikkoo viikonloppuna: lukemista, lukemista ja vielä kerran lukemista. Uskaltauduin mä tänään jopa poistumaan neljän seinän sisältä siks aikaa että käytiin äitin kanssa keskustassa ostamassa ruotsin kirja ens jaksoon (jes, oon kerranki ajoissa kirjahankinnoissa!). Muuten päivät menee sukkahousuissa ja trikoopaidassa hengaillessa ja hiukset sotkunutturalla :D

Tapahtu tällä viikolla jotai yllättävääki. Torstai-iltana Kaisla soitti yhtäkkii että tulisinko niille yöks, pääsisin aamulla niitte äitin kyytis kouluun. Yllätyin koska luulin ettei Kaisla ois vielä Kuopios mut totta kai lähin ihan innoissaa sinne. Oli nii paras pieni irtiotto arjesta keskellä viikkoo Näin Maijaaki pitkästä aikaa ja sain tarpeellisen hartiahieronnan haha :D Oli niin kivaa jutella eikä ees haitannu vaikka aamulla väsyttiki matikantunnilla kello 8.

Mutta nyt psykologia2 kutsuu, palataan!

6 kommenttia:

 1. Ääähhh ärsyttävää ku sun kone temppuilee!! :/ mikäköhä siinä niiku on/oli?? :o
  Ihana asu ja kuulostaa huipulle tuo "irtiotto"!❤️ Lomaa ootellessa! xd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt se ainaki eilen toimi taas iha normaalisti eli en tosiaa tiiä mikä siinä on :D ärsyttävää.
   Kiitän! jep se tuli kyllä tarpeeseen ❤

   Poista
 2. mikä jäätävä tota konetta vaivaaa? ärsyttävä. mut tosikiva asu kuiteski ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en tiiä mikä siinä oli :D kuitenki lähti itestää pois :o
   thanks ❤

   Poista