tiistai 24. maaliskuuta 2015

IKÄVÖIN

Selasin eilen taas vanhoja kuvakansioita ja kuuntelin samalla jotain haikeeta musiikkia. Tuli nii ihanii muistoi mieleen ja niin ikävä monii hyvii hetkii. Tässä nyt muutama asia mitä ikävöin just nyt.

VAROITUS! Postaus saattaa sisältää paljon kuvia ja aiheuttaa kesäkuumetta!


♥ Ihan ekana asiana kesästä mulla tulee mieleen mökki. Niin paljon muistoja, niin ihania sellasia. Ikävöin sitä, kun saa herätä ja lähtee suoraan aamu-uinnille, syödä lettui nii paljon ku sielu sietää, nauraa tyttöjen kanssa vinttikamarissa, käydä soutelemassa järvellä ja syödä eväitä laiturilla.

 ♥ Kaikki mikä liittyy näihin kuviin. Yöttömät yöt, viltin alla kyhjöttämiset, turvallisuuden tunne. Pizzajonot, jäätävä kaveriporukka josta et tunne puoliakaa, retkielämä. Sanat ei kykene kuvaamaan sitä fiilistä.


♥ Mulla on ikävä myös näitä tyttöjä, jotka on nyt niin kaukana. Onnellista naurua ja viime kesän yhteisiä muistoja, muistoja jopa vuosien takaa. Sitä, kun marssittiin Kaislan kanssa keskellä yötä pitkin katuja ja hoilattiin täysillä, pysähyttiin kattelemaan tähtiä ja nauramaan vedet silmissä, sitä kun nukuttiin siskonpedissä ja kuiskittiin salaisuuksia toistemme korvaan.


♥ Tätä päivää en ois uskonu tulevan että sanoisin ikävöiväni jotain yläasteelta. Mutta oi kyllä, nyt ikävöin ysiluokan viimeistä kuukautta, sitä fiilistä kun kaikki kokeet ja muut projektit oli ohi ja istuttiin kaikki välkät ja oppitunnit ulkona auringossa. Ja muutenki viime vuoden toukokuu, tule takaisin!


♥ Käsi ylös kuinka moni muu ikävöi kesän lämpöö, auringonpaistetta, rentoja pyöräretkiä, luonnonkukkia, lomaa, myöhäsiä aamuja, paljaita varpaita, mullan tuoksua ? Ja toi rusketus ♥ Vaikka kesällä aina sanon etten rusketu yhtään mutta näitä kuvia kattoessa iskee kyllä silti sellanen miksen näytä nytkin tolta -fiilis.


♥ Mulla on ikävä myös lappia. Niitä maisemia, eräretkiä, hillasuota, tuntureita. Ja poroja, vaikka ne onki pelottavia.


♥ Tarviiskohan tätä ees selittää? Ikävä tota tyttöö, joka hetki ja koko ajan. 


Näihin kuviin, näihin tunnelmiin ♥

Aiheuttiko tää postaus jollekki muulleki turhautumisentunnetta tosta takatalvesta ja kylmyydestä?

16 kommenttia:

 1. kyllä aiheutti. ja aiheutti myös ikävän sua kohtaa. ihania kuvia oot ihana ♥

  VastaaPoista
 2. Oii kesä tuu jooooo!❤️ mä voisin myös ottaa iha millo vaa takasin sen ysin kevään, varsinko toukokuu, tuu takasin❤️
  Ps. Miten toi pikkujäbä on ollu nui pieni!!!?? Voi sulosuus❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jep sais tulla jo! Kaipaan sitä lämpöö ja aurinkoo byää. Viime viikko näytti jo lupaavalta mut toi takatalvi kyl vähä lannistaa.
   Ja äläpä, ihan skidi! Nii söppänä ♥ Vaik on se kyl vieläki ;)

   Poista
 3. Voi eei, tuli ihan kauhee ikävä kesää! ♥ Varsinki ku tuolla on nyt taas kunnon talvi.. Mutta just tuo suviksissa on parasta ku on vaa hirveen isossa porukassa ja kaikki vaa on ihan rentona vaikkei tosiaankaa tunne kaikkia, ne pitsajonotki on iha parhaita vaikka onkin piiiitkiä! Aivan tosi kiva postaus! Tekis melkee mieli itekki toteuttaa joku tämmöne:)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha mulla kyllä kans tuli! :D Haluun jo kesäkuun ♥
   Jep toi on nii parasta! En usko että missää muualla on nii rentoo meinikiä ku siel. Ja pitsajonot just kuuluu asiaan :D
   Hei toteutappa!

   Poista
 4. Äääh tuli kyllä niin ikävä kesää! Tää talvi sais häipyö niin nopeaa jo jonnekki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä! Mullekki kelpais kyllä se kesä nyt :)

   Poista
 5. Apuaa kesä!!! Toi on nii perus et kesäl aattelee et ei rusketu mut sit ku kattoo talvella nii huomaa et on ollu iha ruskee�� ahh suvarit���� niin täydellistä ku kaikki vaa on nii rennosti ja monesti rupee vaa juttelee jollekki iha randomille���� ja ne pitsat���� ja se on just parasta ku pitää jonottaa hirveen kauan ku sit se maistuu viel paremmalle xd mut jooh tää takatalvi vois jo lähtee vaikka iha vasta tuliki..:D tulipa pitkä kommentti��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jep! En mä kyllä kesällä oikeestikkaa oo ruskee verrattuna muihin mutta verrattuna tähän päivään ni todellaki oon :D
   Suvarit on kyl ♥_♥ . Just toi on nii parasta ku voi ottaa ihan rennosti tuntemattomassaki porukassa.
   Takatalvi vois kyl häipyy, oon samaa mieltä.. Tänää on kyl näyttäny jo ihan lupaavalle!

   Poista
 6. Voi eiiii! Oikeesti tulee kaikki ihanat kesämuistot mieleen.. ♥ Se kesä tosiaan vois tulla jo ! Siis se on niin jännä ku kesällä ei ees aattele että kuinka onnellinen on, ku saa vaan ottaa rennosti ja on lämmintä ja kaikkea! Mulla itellä nyt keväällä on harvassa semmoset päivät millon en sanois et oispa jo kesä :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla kans tuli kamalasti kaikkee ihania muistoja mieleen ku selas noita kuvakansioita ♥ Onneks on tullu kesällä paljon kuvattua!
   Ei muuten aattelekkaan. Ihan outoo koska nyt tuntuu et kesä on just nii täydellistä aikaa, hassua miten sitä ei sillon osaa aatella nii hienona juttuna!

   Poista
 7. Voi että miten ihana fiilis noissa kesäkuvissa ja tuli kyllä niin kesää ikävä ❤️ Kesällä on aina kuvissa paljon onnellisemman näkösiä jotenki kaikki ihmiset ja mä ainaki oon kyllä onnellisin kesäisin. Ihana fiilistelypostaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ookkin! Varsinki näin talvella kateltuna ni näyttää niin täydelliseltä noi :D Jep kesä on kyl onnellista aikaa ♥
   Kiitän!

   Poista
 8. ää, vitsi minunki kuva siellä:o Ihana sellanen juu:P Mullaki sua tosi tosi ikävä! <3 Ihania noi muutkin kuvat! Kesä kesä kesä kesä, haluun sen jo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No totta kai ♥ Niin ikävä!
   Haluun kans kesän nyt hetipaikalla ♥_♥

   Poista