keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

kukkapaita ja kouluressi

Moikkamoi! Erittäin kiireisen kouluviikon keskellä revin nyt jostain aikaa tulla vähän päivittelee kuulumisia tänne koska en halua tätä blogia unohtaa lähestyvästä koeviikosta huolimatta. Mutta miten mulla siis tällä hetkellä menee?

Niinku sanoin jo niin mun päivät on tällä viikolla aivan täyteen ahdettuja. Teen pitkää päivää kouluhommien parissa, parhaimmillaan kamalimmillaan aamukaheksasta iltayheksään... Osasyynä tähän totta kai ne kaikki kurssityöt ja projektit jotka täytyy tällä viikolla palauttaa mutta yks syy on myös mussa itessä. Kuten aina oon sanonu, oon perfektionisti ja haluan panostaa kaikkeen mihin ryhdyn täysillä ja se pätee harvinaisen hyvin kouluhommissa.. Tää nyt aiheuttaa mulle vähän ylimäärästä ressiä mutta yritän myös osata vähän höllätä joidenki ei-niin-tärkeiden oppiaineiden kohalla. Tässä jaksossa vaan kaikki on aika tärkeitä paitsi kemia, mutta sitä en muuten tajua yhtään joten pakko sitäki lukee kunnolla :D

Noh mutta jos jätetään koulu ihan omaan arvoonsa ni muuten menee hyvin! Oon nauttinu tästä keväästä ja valon määrästä, siis uskomatonta miten paljon piristääkää ku aamulla herätessäki on jo valosaa. Mua vaan hämmentää nii paljon ku ulkona näyttää nyt siltä miltä yleensä huhtikuun loppupuolella, mutta positiivistaha se vaan on! Hätkähdin ihan yks päivä et hei, nyt mennään ihan oikeesti jo maaliskuun loppupuolta ja tän jakson jälkeen on enää yks jakso ja sit ois eka lukiovuosi taputeltu loppuun. Ihan hurjaa. Toinen aihe muuten josta ressaan tällä hetkellä koulun lisäks on keätöiden saaminen... Miten se voiki olla nii vaikeeta ku ei sattumoisin oo suhteita joiden kautta pääsis. No mutta, jospa tää tästä!

Mukavaa loppuviikkoa!
Toivottavasti se on teillä vähän vähemmän kiireinen haha :D

13 kommenttia:

 1. pakko kyllä sanoo ettei täälä kanskaa oo tekemisen puutetta.. huomenna on koe, perjantaina koe ja maanantaina koe. aiheetki vaikeita, jotai huumausainelakii ja kummallisii pistämislyhennyksii ja mikrobien toimintaa.nii ja matikan laskuista on koe pia enkä oikeesti osaa laskee jotai tiputusnopeutta ja mikromillejä. huhhuh sentää ja SEn lisäks ois tehtäviä jostain haastavasti käyttäytyvästä asiakkaasta ja pohtimista millainen lähihoitajan kuuluu olla ja jotai aikana raportteja. Oo hyvä tästä tärkeestä infosta x) mikshä kerroin ees tänne tän xdd joo ja kun on noita kokeita ni sen lisäks on kaikkee muutaki tekemistä, lähen nyt just pia hoitaa lapsii, pitää varmaa rehaa koulukirja mukaa. xd mut hei älä oo liia ankara itelles, muista höllää ees välillä!:3 ja onneks pia alkaa kesäloma..:3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikana= äikän. Puhelin haluu taas ITE muuttaa sanoja xdd

   Poista
  2. No ei se sotekaa näköjään aina nii helppoo oo :D Varsinkaa jos ei oo tottunu tekee sillai kouluhommii nii paljoo ja sullaki ku viel on nii paljo muutaki ohjelmaa aina viikolla ja viikonloppusin ni voin vaa kuvitella miten raskasta ja kiireistä se on! Mullon nyt VAAN viis koetta tällä koeviikolla ja niistä yks onneks äikkä johon ei tarvi lukee. mut on sitä opettelemista neljässäki aineessa!
   Joo kyllä mä yritän muistaa ♥ Ja jep niimpä!

   Poista
 2. Heh, täällä se ei taia kyllä kkireetöntä nähäkää..xd just 3tuntii putkee koulujuttui 6tunni koulupäivä jälkee ja kohta viel pitäs tehä lisää mut pakko pitää tauko tässä välissä. Noh, energiaa onneks riittää et ei oo siitä kii! Ja kuulostaa tutulle tuo aamukaheksasta ilta yheksää kouluhommii pienellä tauolla..
  Ihana tuo asu❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no tää on tää #lukiolife :D mä kans tehny monta tuntii koulujuttui joka päivä tällä viikolla ja pian alan taas kirjottaa äikän novellianalyysii..
   Kiitän ♥

   Poista
 3. Tsemppiä koeviikkoon! Ja aivan ihana tuo kukkapaita (ja kello)! Mistä oot ostanu? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoskiitos! Kukkapaita on Ginasta ja kello regal-merkkinen, tosin molemmat pöllitty Aukin kaapista hups :D

   Poista
 4. Hui en tykkää yhtää lukee tällasta, alkaa vaa pelottaa tuleca lukioelämä.:D mutta aiivan ihana tuo kukkapaita! ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha no ei se oo nii kamalaa jos ei satu olee perfektionisti eikä muutenkaa muullon ku just koeviikkoo ennen :D
   Mä tykkään kans kyllä siitä!

   Poista
 5. Täälläkää ei puutu tekemistä ku pitäs tehä kässän portfoliota,yyhoon vaalijuttuja,kokkeita vaa lähestyy ja kesätöitä pitäs alkaa ettii jne.. Ei oo kiva tää kevät ku kaikki kokeet ja tehtävät iskee mut onneks kohta loppuu tää! Tsemppihaleja ihan hulluna sulle❤ Kyl sä selviit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo muistan kyllä elävästi ysiluokan kevään... Kamalaa aikaa :D Tsemppiä vaan hirveesti sullekki♥ kyl me selvitään tästä!

   Poista
 6. Hassua mutta tykkäsin mahottomasti tästä postauksesta!:) tsemppiä paljon! Tälläsiä perusjuttuja on niin kiva lukea

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa no kiitos ! :D Nii ja kiitos myös tsempeistä, niitä tarvitaan nyt!

   Poista