lauantai 10. tammikuuta 2015

uusii kuteita

Lupailin viime postauksessa että tuun pian esittelemään näitä uusia juttuja mitä ostin Helsingin reissulla, joten täällä ollaan! Sain eilen kuvatuksi noi (pienen säätämisen kera..) joten aattelin saman tien väsätä näistä postauksen.

Ensimmäisenä vuorossa tää neuletakki, joka näkykin jo viime postauksessa parissa kuvassa. Eli vähän pidemmän mallinen, aivan ihanan lämmin ja täydellisen värinen. Löysin tän Zarasta hyvällä alennuksella varustettuna ja hintaa jäi 9.95!

Ostin toisenkin neuleen, josta yllätyin oikeestaan itekkin. Poolokauluksinen valkee neule täyttä puuvillaa, ah ♥_♥ Toi on niin ihanan tuntunen päällä eikä hiosta yhtään. Tää oli Vero Modasta ja makso alennuksen jälkeen 14,95 (?).

Tällästä perus-collarimekkoo oikeestaan lähinki ettimään ja onneks löysin! Niiiiiin rento kiskasta tää vaan päälle ja sukkahousut kaveriks ja menoks. Parhaitenha tohon sopis varmaan jotku kuvioleggarit, mut kun mulla ei sellasia tähän hätään oo niin sukkikset saa kelvata. Tää löyty H&M:stä kympillä (alennuksessa tämäkin). Nii ja nois hihois on sellasta tikkauskuvioo mut se ei ehkä oikee näy noista kuvista.

Tän topin ostin oikeestaan jo ennen tota reissuu Kuopiosta, GinaTricotista neljällä eurolla. Tää oli ihan puhtaasti heräteostos kun sattu olemaan alennuksessa :D Mutta ihan kiva siltikin!

Nää sukat taas on heräteostos Helsingistä, kun punanen hintalappu sattu sopivasti osumaan silmiin. Villasukkiahan ei koskaan voi olla liikaa, joten kotiutin nää H&M:stä vitosella. Itseasias noi harmaat sukkahousutkin on uudet, ostettu Kuopiosta ennen reissua. 

Lisäks ostin vielä ponnareita mutta unohin kuvata ne joten olkoon tällä kertaa :D 

Mitäs tykkäätte mun uusista rentuista? Nää on ehkä vähän eri tyyliä kuin mitä mulla on aikasemmin ollu mutta mun mielestä tosi ihania kaikki! Tosin mulle tulee aina kauhee tätimäinen olo ku hypin jossain sukkahousuissa ja mekoissa ihmisten ilmoilla mutta ihampa sama xd Pääasia että ite viihyn!

10 kommenttia:

  1. Noiha passaa sulle just hyvi! Ja mun mielestä toi toppi on just sikamagee vaikka oliki muka joku heräteostos!:D ja HAH linkki täti xdd no ei vais, enkai mäkää näytä täriltä collegemekko päällä? o.O xd

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thanks thanks! Hahah no onha se iha magee xd tuskin mä sitä muuten oisin ostanu ees heräteostoksena :D
      Nno et näytä mut mulle vaa tuli itelle sellane mielikuva tosta mekosta mun päällä :D

      Poista
  2. Ihania kaikki ja varsinki nuo neuleet <3 ja tuo mekko, aivan ihana. :)

    VastaaPoista
  3. Kerrankin ehin kommentoia sillo ku luen postauksen! Uijui:D niin ihania vaatteita ja toi valkone neule oli niin ihanan näköne sun päällä sillo niinku sanoinki jo❤️ Niinku muutki varmasti on! Mäki haluun shoppaileeeee:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoss! Haha mä olin iha fiiliksis ku kerranki pääs helsinkii alennusmyynteihi :D

      Poista
  4. tää ei kyllä liity tähän aiheeseen, mut mikä on Aukin blogin osoite?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. http://ei-sen-enempaa.blogspot.fi/?m=1

      siinäpä se :)

      Poista
  5. Aivan linkkimäisiä vaatteita ja on hienojaki kyllä! Voin sanoa et collari-mekot on ehkä rennoinpia ikinä ja mä nykyään käytän kotona niitä melkeen koko ajan :D voi sellasen kyllä muuallekki toki laittaa ja oon käyttänytki xd

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hyvä jos nää on iha mun tyylisii :D Ja jep, oon rakastunu tuohon mekkoon iha täysin, se vaa on niiiiiiiiin rento. Lisää sellasii, kiitos xd

      Poista